07funerare.ro iti asigura accesul la servicii funerare personalizate

Daca in timpul vietii tinem cont de dorintele celor dragi si evitam sa le oferim lucruri care nu le plac, cu atat mai mult trebuie sa fim atenti, cand ei nu mai sunt printre noi.
Stiu doamne carora nu le place rozul sub nicio forma. Sa le aduci flori roz sau sa le imbraci in roz in ziua inmormantarii ar reprezenta o impietate. Cum sa lipsesti o persoana apropiata de machiaj, cand sti ca ea se machiaj si cand mergea la piata?
Multi spun ca machiajul nu se potriveste cu paloarea unui mort, dar se cuvine sa facem precizarile necesare! Machiajul funerar facut de profesionisti cu produse speciale va avea efectul dorit.

Imi amintesc si acum cu durere, cum a murit femeia de serviciu de la institutia la care lucrez, lasand in urma doua fetite: una in clasa a VIII-a si una in clasa a XII-a. Ea le tinea ca pe niste printese si le-a parasite exact cand urmau examene grele.
In ziua inmormantarii, cortegiul funerar a trecut pe la poarta si fetitele o machiasera cum au putut ele ca mama lor sa fie la fel de frumoasa si moarta. Imi imaginez cu cata durere si iubire au luat ele rujul mamei, fardurile de ochi si de obraz si au incercat sa ii dea putina culoare si i-am considerat rai pe cei care au comentat imaginea mamei din timpul ceremoniei.
Acesta este unul dintre motivele pentru care apartinatorii trebuie sa caute servicii funerare personalizate dupa preferintele si felul de a fi al mortilor lor dragi.
Daca mama a divinizat liliacul si poti sa ii comanzi aceste flori pe care sa i le oferi la plecare, straduieste-te sa faci acest lucru. De la preferintele pentru flori, aminteste-ti si preferintele pentru anumite feluri de mancare.

Nu toate femeile adora trandafirii. Unele sunt topite dupa margarete, crini, crizanteme sau tuberoze.
Sa mergem mai departe! Eu imi aduc aminte ca bunica adora candelul, fiindca era desertul drag al copilariei. De cate ori plecam la oras, imi povestea cum ii aducea tatal ei bucati de candel si cat de dor ii este de acel desert. Preferintele pentru un fel de mancare exista si nu pot fi explicate rational. Unii au facut o pasiune pentru eugenii la desert, altii adora napolitanele cu crema de vanilie sau spiralele.

https://www.07funerare.ro te conduce la servicii funerare personalizate, sa iti simti inima mai usoara ca ai tinut cont de gusturile celor dragi si ca le-ai indeplinit ultimele dorinte.
Reprezinta o usurare pentru familiile indurerate ca in tara noastra s-a infiintat primul si unicul dispecerat funerar non-stop 07 Funerare.ro, care triaza atent firmele de pompe funebre si le baga in baza sa de date pe cele mai bune.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o firma de pompe funebre ca sa intre in baza de date a dispeceratului sunt urmatoarele:

-sa functioneze non-stop. Nu se poate veste mai buna ca asta, fiindca in cazul in care o persoana draga moare la ora 24, stii sigur ca te asculta cineva la telefon, iti directioneaza apelul la cea mai apropiata firma de servicii funerare, astfel incat echipa sa vina cat mai repede si sa se ocupe de trupul neinsufletit. Chiar daca i-ati ingrijit pe cei dragi cat au fost vii, nu incercati sa va ocupati de aceste lucruri delicate dupa ce a trecut in nefiinta. Raman traume sa atingi trupul rece ca gheata si inert al celui care ti-a fost drag ca lumina ochilor. Din moment ce exista persoane calificate si cu experienta care pot face aceste lucruri, familia apartinatoare nu are niciun motiv serios sa se expuna emotional.

-personalul sa fie bine pregatit, empatic, onest si sa trateze cu respect fiecare caz in parte.

-sa existe o baza materiala care sa permita atat pregatirea trupului neinsufletit in conditii decente, nu improvizate, dar si mesele de pomenire. Firmele din baza de date a call center-ului national non-stop 07Funerare.ro dispun de autospeciale de preluarea decedatului, de masini care pot compune o parade funerara in orice clipa, de sali de imbalsamare, capele si sali pentru organizarea meselor de pomenire.

Toate firmele care se gasesc in baza de data a dispeceratului 07Funerare.ro sunt capabile sa organizeze fara parteneri din afara o inmormantare de la A la Z.

Tot ele ofera, la cererea familiilor servicii funerare personalizate.

Trebuie sa va spun ca si la noi au fost inmormantari organizate de aceste firme si le-am apreciat eforturile de a tine cont in totalitate de dorintele familiei. Doi parinti au pierdut o fetita frumoasa ca o zana si au dorit ca atat imbracamintea, cat si sicriul si crucea sa fie albe.
Cum ar fi fost ca acesti parinti care si-au inmormantat o parte din sufletele lor alaturi de fetita sa fie refuzati de firma care a organizat totul?
Faptul ca micuta parea un inger intre florile albe si sicriul care stralucea ca zapada, le-a usurat povara si i-a facut sa se poarte demn in timpul ceremoniei.
Vestea buna este ca in prezent, desi sunt inca in doliu, au o alta fetita frumoasa foc.