5 sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a putea investi in bitcoin. De unde pot cumpara Bitcoin?

Fie ca esti sau nu pasionat de investitii, cu siguranta ai auzit cel putin o data despre bitcoin si despre cat de mult a crescut aceasta moneda virtuala din momentul in care aceasta a fost lansata pe piata online. Mediatizarea din ce in ce mai mare a bitcoin-ului si a avantajelor oferite de catre acesta au starnit interesul unui numar foarte mare de persoane. Acestea au ales sa investeasca in bitcoin cu gandul ca la un moment dat aceasta investitie va deveni foarte rentabila. Pentru ca investitia in bitcoin sa devina rentabila trebuie respectate anumite sfaturi in momentul in care este decisa achizitionarea bitcoin-ilor.

5 sfaturi care trebuie respectate inainte de a achizitiona bitcoin

Investirea in bitcoin este o investitie periculoasa motiv pentru care trebuie realizata cu foarte mare atentie si cu respectarea anumitor sfaturi, 5 dintre acestea fiind prezentate in continuarea acestui articol.

1. Nu investi in ceva ce nu cunosti! Acest sfat este unul dintre cele mai importante sfaturi care trebuie respectat cu sfintenie atunci cand se face o investitie, indiferent de domeniul in care se investeste. Piata criptomonedelor este o piata relativ noua motiv pentru care nu toata lumea detine informatii despre aceasta piata. Pentru a putea investi in aceasta piata si in special in bitcoin trebuie cunoscute detaliile de baza despre bitcoin dar si despre intreaga piata a criptomonedelor. Modul in care bitcoin-ul a evoluat, care sunt avantajele oferite, criteriile care influenteaza aceasta moneda virtuala dar si care este perspectiva de crestere a bitcoin-ului sunt doar cateva dintre informatiile care trebuie cunoscute inainte de a inbvesti in bitcoin.

2. Nu investi mai mult decat iti permiti sa pierzi. Orice investitie porneste de la premisa ca aceasta ar putea fi un esec. Avand in vedere acest lucru, cat esti dispus sa pierzi? In cazul in care nu ai o situatie financiara foarte buna cu siguranta ca nu esti dispus sa pierzi foarte multi bani. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa investesti sume exorbitante in achizitionarea de bitcoin in speranta ca aceasta investitie te va transforma peste noapte intr-un miliardar. Fii ponderat si incepe cu investitii mici, investitii pe care iti permiti sa le pierzi in cazul in care lucrurile nu merg conform planului.

3. Cumpara bitcoin doar din surse sigure. Faptul ca din ce in ce mai multi oameni doresc sa tranzactioneze bitcoin a facut ca in mediul online sa apara foarte multe platforme prin care pot fi tranzactionati bitcoin. Din nefericire pentru cei care doresc sa investeasca in bitcoin, nu toate platformele de tranzactionare sunt serioase. Avand in vedere acest lucru, alege cu mare atentie platforma pe care o alegi pentru a cumpara sau a vinde bitcoin. Bitmahavi.co este o platforma de tranzactionare care ofera cele mai bune preturi pentru tranzactionarea celor mai importante monede digitale. Toate tranzactiile se realizeaza instant, totul realizandu-se sigur. De asemenea, modul simplu in care se utilizeaza aceasta platforma face ca bitmahavi.com sa fie recomandarea mea catre toti cei care se intreaba „de unde pot cumpara bitcoin?”.

4. Urmareste zilnic modul in care evolueaza cotatia bitcoin-ului pentru a putea face din investitia in bitcoin o investitie rentabila. Aceasta moneda virtuala este destul de volatila motiv pentru care progresul acesteia trebuie urmarit constant.

5. Ai rabdare! Orice investitie serioasa necesita foarte multa rabdare. In cazul in care speri sa te imbogatesti peste noapte atunci cu siguranta ca nu ai investit in ceea ce trebuie. Nici o investitie serioasa nu iti va promite imbogatirea peste noapte. Avand in vedere acest lucru, din momentul in care ai decis sa investesti in bitcoin inarmeaza-te cu foarte multa rabdare pentru a putea rentabiliza investitia realizata.

Concluzii

In concluzie, la fel ca in cazul oricarei alte investitii si atunci cand se investeste in bitcoin sau in oricare alta moneda virtuala trebuie urmate anumite sfaturi pentru ca aceasta investitie sa nu fie un esec. Avand in vedere ca bitcoin-ul este o moneda nou aparuta pe piata si modul in care aceasta a evoluat din momentul in care a aparut este necesar ca investirea in aceasta moneda sa se realizeze cu foarte mare atentie si dupa o analiza a avantajelor, dezavantajelor si riscurilor oferite de catre aceasta investitie. Doar in acest fel investitia in bitcoin are sanse reale de rentabilizare.