Absurdul de marţi

Povestea mea

Numele meu este X și eu 26 ani. M-am născut într-un orășel lângă Cluj-Napoca – capitala Transilvaniei.

Am crescut fără părinți ca m-au abandonat atunci când am fost de un an. Am fost în asistență maternală până când am devenit un adult. Totusi, am devenit un om de bine ajustat tineri urmând calea cea dreaptă în viață. Nu am neglijat studiile mele și am absolvit o școală profesională, iar acum am un loc de muncă.

De când am fost nouă ani, am fost cântat. Am descoperit dragostea mea pentru muzică la o vârstă fragedă. Am o voce bună, care cred că este o formă de Dumnezeu darul. Am fost cântat tot felul de muzică: muzică populară. Am participat la Școala de Artă aici, la Cluj-Napoca, unde mi-am îmbunătățit abilitățile mele vocale, iar acum eu sunt un cântăreț pofessional cu o diplomă. Am realizat în multe spectacole și pot spune că muzica este viața mea.
Pentru o lungă perioadă de timp acum, am fost în căutarea pentru sponsori din România și din străinătate. Aș dori nimic mai mult decât de a avea o cariera muzicala.
Va multumesc

Doresc sa cant cu un nou album 2013 de muzica populara si as avea nevoie sa auda toata lumea noul meu album din repertoriu lui Liviu Becichi si vreau sa cant pentru toata lumea sa ma auda cum cant la toate orasele si satele va multumesc incaodata.

65274_386129528150544_663083531_n

3 thoughts on “Absurdul de marţi

  • July 9, 2013 at 9:33 AM
    Permalink

    De angajamentul si cu viitor luminos! Merita sa cantat pentru toti satele si orasele, ca sa stie ce muzica e populara…

  • July 9, 2013 at 11:03 AM
    Permalink

    Si tu vrei sa canti la toate orasele si la toate satele?

Comments are closed.