Am înţeles femeile!

Pornind de aici, am dedus prin deducţie logiCĂ CĂ femeile sunt nişte creaturi simple, cu nevoi simple şi nelămuriri simple. Răspunsurile mele sunt şi mai simple. Sper să nu le debusoleze.

P.S. Dacă nu vedeam feţele şi nu auzeam viersurile celor două membre ale sexului frumos, aş fi avut impresia că e un trolling fin.

De ce găsesc întodeauna bărbaţii ce caută, chiar dacă este dezordine?

Bărbaţii găsesc întotdeauna ceva în dezordine pentru că se bazează pe logică şi memorie, femeile probabil că se bazează pe miros.

De ce bărbaţii uită să vă sune când ies cu prietenii la bere dar vă sună când sunteţi la coafor?

Bărbaţii vă sună pentru ca staţi la coafor mai mult decât stau ei la bere. În altă ordine de idei, dacă nu ies cu voi la bere, asta ar trebui să vă tragă nişte semnale de alarmă pentru că probabil aveţi altă funcţie şi utilitate pe lângă casa omului. De ce v-ar suna? Să vadă dacă aţi terminat de călcat şi dacă e gata mâncarea?

De ce dacă ai lăsat bărbatul să-ţi aleagă o ţinută vestimentară, nu poţi ieşi din casă purtând aşa ceva?

Ori eşti foarte urâtă şi ţi-a ales o rochie frumoasă dar tu nu ieşi din casă decât trimisă după pâine şi bere, deci nu e potrivit sau poate bărbatul a ales o vestimentaţie în aşa fel încât să nu se mai uite nimeni la tine, pentru că e probabil oligofren şi nu vrea să fie mândru de cea de lângă el. Schimbă-l!

De ce vorbesc bărbaţii foarte puţin şi concis pe când femeile pot să dezvolte o idee până a doua zi?

Barbatii vorbesc prin definiţie mai puţin decât femeile. Se cheamă comunicare. La femei se cheamă palavrageala inutilă.

De ce nu recunosc bărbaţii că sunt şi bărbaţi care conduc foarte prost?

Orice bărbat recunoaşte că sunt unii bărbaţi care conduc prost. În acelaşi timp, toţi bărbaţii sunt de unanim acord că toate femeile conduc prost.

Mircea Badea? Serios?!