Anii care ne vor lipsi mereu

Multi sunt de parere ca anii de liceu sunt anii cei mai memorabili, anii care ne vor lipsi intotdeauna. Insa, acum la moda sunt si anii de facultate, iar daca este sa vorbim despre acei ani carora le vom simti lipsa cu adevarat, acei ani sunt nimeni altii decat anii tineretii, anii in care am fost cu totii in putere si in care ne-am petrecut viata in cel mai frumos mod cu putinta.
De aceea ni se spune si nu doar o data, sa ne traim tineretea din plin si fiecare moment ca si cum nu ar mai exista inca un altul. Pentru ca fiecare minut e unic si pentru ca fiecare clipa are farmecul sau.

Ne lasam in permanenta condusi de catre puterea banilor pe care ii punem mereu pe primul loc. Dar viata si fericirea nu este numai despre bani. Banii pot intretine fericirea, dar de multe ori banii nu sunt suficienti pentru a fi pe deplin fericiti si impliniti. Fericirea sta in lucrurile mici. Se rezuma la oameni, la lucrurile frumoase din jurul nostru, la oportunitatea de a exista si de a face parte dintr-o lume frumoasa. De fiecare noi depinde cat de frumoasa este tara, lumea, si toti oamenii din jur. Nu exista om care sa fi descoperit fantana tineretii si nimeni nu poate da timpul inapoi. De aceea este foarte important sa fim intotdeauna omniprezenti, atat in ceea ce priveste viata noastra, cat si atunci cand vine vorba de intalnirile cu toti cei dragi. Impreuna putem transforma orice moment aparent banal, intr-un moment de neuitat.

Cum sa ne fructificam timpul care a mai ramas si sa ne bucuram mai mult de anii tineretii

Pentru cei care traiesc prezentul si se bucura de o varsta frumoasa, tanara, timpul e oportun sa invatam din greseli si sa incepem acum sa ne traim viata din plin, sa ne cunoastem mai bine pe noi si pe ceilalti din jur.
De multe ori se zice ca de vina pentru nefericirea noastra suntem noi insine, de aceea ar trebui sa invatam sa nu ne subestimam si sa nu punem pe primul loc negativismul. Cunoscandu-ne pe noi ii putem cunoaste pe ceilalti din jur si, astfel, putem trai cu totii in deplina armonie.

Traieste offline!
Tehnologia ne acapareaza tot mai mult timp. Si parca ea reprezinta totul. Ne face sa uitam de stres si de probleme, dar in acelasi timp ne ajuta sa rupem legaturile cu cei dragi. De aceea n-ar trebui sa pui tehnologia si retelele de socializare pe primul loc, ci sa te folosesti de ele drept o cale intermediara.
Indiferent de anotimp sau de zi, profita din plin sa-i vizitezi si sa-i revezi pe toti cei dragi. Iesiti la plimbare in aer liber, prin localuri, conversati mai mult si incercati sa va descoperiti pasiunile, personalitatea, inclinatiile. Astfel puteti lega prietenii adevarate si unice.
Invatati sa va respectati unii pe ceilalti si dati deoparte gadgeturile in tot acest timp. Deconectativa!

Descopera-ti sexualitatea!
Este de-a dreptul trist ca marea majoritate a relatiilor au loc astazi prin intermediul online, multe persoane purtand astfel o masca care nu se poate compara deloc cu realitatea.
Nu ezita sa-ti descoperi sexualitatea si nu-ti trai viata intima pe net. Iesi in mediu extern, socializeaza-ti si cunoasteti potentialii parteneri, chiar daca ai o papusa silicon sex care-ti pare a fi alaturi la nevoie. O papusa iti poate indeplini nevoile sexuale, insa nu inlocuieste o persoana.
Iar anii trec si nimeni nu-ti va mai reda inapoi sansa de a cunoaste un partener care sa ti se potriveasca intru tocmai. Profita de tineretea ta pentru a-ti forma o familie si pentru a te bucura pe deplin de armonie.

Traieste-ti tineretea!
Exista persoane extrem de introvertite, care nu cunosc decat casa si locul de munca. Le face placere sa se dezvolte profesional, sa castige bine si chiar in plus, insa nu sunt cei mai saritori atunci cand vine vorba de petreceri, momente de grup, intalniri,etc. De foarte multe ori persoanele cu o astfel de gandire cad in depresie, ajung sa se simta singure, sa nu aiba prieteni sau hobby-uri.
Este foarte important sa ai timpul tau liber departe de tot ceea ce te inconjoara in mod obisnuit, departe de munca si stres. De aceea iti recomand sa-ti gasesti timp si pentru tine, pentru lucrurile care-ti fac placere sau pentru acele experiente noi pe care poate macar o data in viata ai fi vrut sa le incerci. Chiar daca nu rezonezi cu iesirile in pub-uri sau cluburi, nu inseamna ca nu poti face zeci de alte activitati constructive care sa-ti relaxeze mintea. De exemplu, poti alege sa calatoresti. Calatoriile sunt extrem de interesante si relaxante, iar experientele pe care le poti acumula cu fiecare calatorie sunt de-a dreptul fabuloase. Fiecare destinatie are acel ceva care te va scoate din zona ta de confort si care-ti va arata cat de frumoasa e viata, atunci cand te bucuri de ea din plin.