Aparatul dejantat

Masina dejantat sau aparatul dejantat este un utilaj care inlocuieste anvelopa de pe jante. Acestea pot fi mixte, doar pentru jantat sau doar pentru dejantat. De asemenea pot avea diverse dimensiuni si pot fi utilizate atat pentru masini normale, cat si pentru masini si camioane cu gabarit mare.
Camioanele se folosesc pentru transportul de marfa, national si international. Acestea au un gabarit foarte mare si sunt conduse sute de kilometri fara oprire datorita faptului ca soferii au timp limita pentru a ajunge la destinatii. Din cauza acestui fapt, soferii pot intampina multe probleme tehnice. Cea mai frecventa problema este explozia cauciucurilor, datorita rulajului prelungit. Acestia sunt pusi in situatia de a se duce la vulcanizari sa inlocuiasca anvelopa cat mai repede si sa isi continue drumul.

Din pacate in majoritatea service-uri procesul de inlocuire a cauciucului se executa manual. Angajatii depun mult efort, iar clientii sunt nevoiti sa astepte mult timp. Daca mai multe service-uri ar avea aparat dejantat, acestea ar putea fi mai rapide si mai eficiente.

Astfel de aparate de dejantat puteti achizitiona de pe Elevatoare Auto unde gasiti diferite modele in functie de necesitatile dumneavoastra. Un aparat profesional de dejantare poate fi folosit pe toate tipurile de roti. Cu ajutorul acestui aparat economisiti foarte mult timp, benefic atat pentru angajatii unei vulcanizari sau service, cat si pentru clienti care cu siguranta nu vor pleca dezamagiti si vor putea sa isi continuie linistiti drumul. Pentru aceste aparate un atu foarte mare este precizia cu care lucreaza astfel se elimina orice risc de a zgaria sau deteriora jantele sau anvelopele cum s-ar putea intampla in timpul schimbarii manulale de catre angajati.

Preturile oferite de cei de la Elevatoare Auto sunt avantajoase si pentru toate afacerile, mici sau mari. Aparatura are avize care garanteaza functionarea fara probleme iar clientii vor beneficia de cele mai bune servicii fara doar si poate.