Apple iPad Air 2, 32GB, Space Grey – Review

iPad Air 2 are doar 437 de grame, un ecran cu rezolutie de 2048 x 1536 si 32 GB spatiu de stocare.
Are 2 camere: In spate 8MP iSight / AF / HD 1080p video recording (30 fps) / Slo mo (120 fps) / Time-lapse video si in fata: 1.2 MP FaceTime camera.
Bluetooth 4.0 si Wi Fi (802.11a/b/g/n/ac) – HT80 with MIMO

Bateria este Li-Polymer si ofera o autonomie de lucru de pana la 10 ore pe Wi-fi.

O poti cumpara la oferta de aici.

Reviews:

+ subțire;
+ ușor;
+ baterie decentă (exemplu: poți rula consecutiv minim 3 fișiere video, cu durata a 50 de min fiecare);
+ compatibil cu cel mai nou sistem iOS 10 (la data reviewului) – suportă “split view” și “picture in picture” dar nu toate aplicațiile non-Apple oferă opțiunile respective.
– sunetul nu excelează;
– se încălzește uneori fără a fi suprasolicitat;
– camera e mediocră, dar la dimensiunile sale nu cred că l-ar utiliza cineva în exces ptr fotografie/video;
– în magazin, nu era ”uriaș”; utilizat în mod constant a durat ceva până m-am obișnuit cu dimensiunile;
– nu suportă FLASH

***

Tableta este excelenta ca peformanta dar, sufera de cateva probleme de fabricatie:
1. Daca apesi de pe spate in partea dreapta ceva mai tare, pe ecran apar distorsiuni ( ca la o tableta de 200 lei ). Se pare ca multi se vaita de problema asta.
2. Daca asculti la casti cu fir apar pocnituri cand folosesti safari sau schimbi paginile web ( deja o problema reclamata de foarte multi pe site-ul apple).

***

Detin tableta de 2 zile, se misca mai bine si decat iphone 6, experienta este mai mult decat fluida, incarca orice ii dai foarte rapid, este foarte buna pt vizualizat documente, citit, jocurile se misca iarasi foarte rapid. Este o tableta excelenta! Pt cei ce detin un device cu ios se vor simti ca acasa pe ea, plus ca este foarte subtire!

***

Tabletele in general nu sunt chiar utile profesional vorbind, dar ca si o modalitate de distractie pentru pasionati este excelenta. Finisare impecabila, nu se blocheaza, nu are lag, bateria tine foarte mult. Inconvenientul este cel general cand vine vorba de Apple si anume accesul la aplicatii. Parca nici oferta nu e asa de bogata ca pe Android si, in plus, majoritatea sunt cu bani. Pe de alta parte, aplicatiile la ei sunt verificate inainte si merg, in general, impecabil.