Arsenie Boca Stuff

Daca tot nu m-a traznit nimeni dupa mentiunea anterioara, mai na cateva de pe Facebook adunate:

In alta ordine de idei, o stire despre fanii lui A. Boca.

“Am urmat porunca sfantului, care mi-a poruncit sa-l dezgrop, in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh”, a strigat barbatul la iesirea din sediul Politiei Hateg, unde a fost audiat in dosarul in care a fost acuzat de profanare. El sustine ca a vrut sa arate lumii ca trupul duhovnicului de la Prislop nu a putrezit, insa nu a fost lasat sa isi duca planul la sfarsit.

Sau, daca te roade curiozitatea, poti afla cum parintele i-a bagat-o direct pe gaura unei credincioase dupa care efectiv i-a tras-o.

Nu puteam incheia fara o luare pe aratura:

Semnul crucii este un obicei riguros, pe care toti oamenii il fac. De ce? Ei bine, pentru ca potrivit Parintelui Arsenie, semnul sfintei cruci are puterea de a distruge otrava sau raul pe care ni-l poate face consumul respectivelor alimente. Acest gest simbolic este sustinut si de fizicianul Angelina Malakhovskaya: “Am stabilit ca obiceiul facerii semnului crucii deasupra mancarii si bauturii, inainte de masa, are un profund sens mistic. In spatele lui este un folos practic: mancarea este purificata efectiv instantaneu. Este un mare miracol, ce se intampla fizic in fiecare zi”

De curiozitate, am cautat si date despre acest “fizician” si respectivul “studiu” si am gasit. Cele mai faine comentarii la un articol pe aceasta tema se gasesc aici. Pentru restul, Google it.

2 thoughts on “Arsenie Boca Stuff

  • June 19, 2015 at 3:21 PM
    Permalink

    Ma mir ca nu au aparut crestinii sa-ti dea foc la rubrica de comentarii

  • November 3, 2016 at 4:38 PM
    Permalink

    Sunt crestin, dar nu am nici o admiratie pentru Boca pentru ca in realitate este si a fost un mare vrajitor !

Comments are closed.