Articole si produse pentru curatenie marca Sano pentru prospetime maxima

Curatenia si igiena la locul de munca este foarte importanta, deoarece poate fi afectata in mod negativ sanatatea angajatilor. Orice angajator este obligat prin lege sa pastreze un nivel constant de curatenie.
Dar mai presus de lege, este vorba de respectul fata de angajatii care practic tin firma pe picioare si de clientii si colaboratorii care trec pragul unei firme si pentru care imainea firmei atat din exterior cat si din interior este extrem de importanta. Orice firma care este organizata curata si bine pusa la punct va avea numai de castigat.

Pentru o realizare corecta a curateniei, este nevoie de produse de calitate si profesionale. Sanito.ro ofera o gama foarte larga de produse si tot felul de articole dedicate curateniei.
Printre toate aceste produse se numara si aceste produse SANO, produse ce sunt extrem de bine vazute la nivel international, datorita calitatii superioare ale acestora.
Cu ajutorul produselor Sano, indiferent ca este vorba de birouri, bai, bucatarii sau holuri, curatena se va desfasura rapid si intr-un mod profesional redand astfel o atmosfera de prospetime prin mirosuri placute si suprafete stralucitoare.

Curatenia la locul de munca este extrem de importanta pentru  o buna functionare a activitatilor la locul de munca. Dezordinea si mizeria poate fi un factor perturbator pentru angajati. Randamentul dat de angajati in indeplinirea task-urilor poate fi direct afectat daca acestia lucreaza intr-un mediu nociv deoarece efectiv strica starea de spirit a acestora si bineinteles ca nu mai pot gandi limpede.

Un miros frumos in fiecare dimineata, podelele curatate, praful sters fara urme, cu siguranta ne vor da o stare de spirit buna, absolut necesara pentru inceprea unei noi zi de munca. Mobilierul trebuie curatat cu o solutie speciala, ce impiedica depunerea prafului pentru o perioada de timp.
Organizarea spatiului de lucru este iarasi extrem de importanta. Un angajat care va sta “inchis” intr-un spatiu mic si inghesuit in care toate parca se revarsa peste el, nu va putea da randamentul necesar deoarece atmosfera creeata va fi una inchisa si extrem de obositoare

Sa nu mai vorbim in cazul curateniei nepastrate despre riscurile de imbolnavire care pot duce la inchiderea firmei in cazul in care angajatii se imbolnavesc si se dovedeste ca au luat virusuri din firma.

Grupurile sanitare si oficiile sunt medii ce faciliteaza dezvoltarea bacteriilor, de asemenea. Recomandarea este ca acestea sa fie curate si dezinfectate zilnic, iar hartia igienica si sapunul sa fie nelipsite din bai.

Aparatura de birouri si mobilierul sunt la fel de importante. Tastaturile computerelor sunt medii optime de dezvoltare a bacteriilor, motiv pentru care trebuie curatate saptamanal.
Personal nu imi place sa lucrez in spatii fara lumina naturala deoarece lumina artificiala ma oboseste si astfel nu ma pot concentra la indeplinirea task-urilor. De aceea este necesara patrunderea a cat mai multa lumina naturala sau daca acest lucru nu este permis prin structura incaperilor, iluminatul artificial trebuie realizat in asa fel incat sa imite cat mai bine lumina naturala.
Indiferent de problemele in materie de curatenie, cu ajutorul produselor Sano, poti da uitarii mizeria si astfel vei putea lucra in cele mai bune conditii.