Asiaticii sunt ideali pentru posturile de manipulanti produse sticlarie

La fabrica noastra de produse din sticla este activitate intensa. Oamenii roiesc ca intr-un stup de albine. Aici se fac vaze simple si colorate, globulete din sticla, decoratiuni interioare, cani, pahare si bibelouri. Avem comenzi de sticle decorative in care se pun bauturile fine de la branduri din tara si de peste hotare.

Totul este perfect, pana la manipularea marfii perisabile din halele de productie la spatiile de depozitare. Oamenilor parca le este frica si din acesta cauza le manipuleaza nervos si multe se sparg. Cele mai multe pierderi rezulta din manipulare, iar lucrul acesta ne-a determinat sa cercetam ce nationalitati sunt compatobile cu acesta munca responsabila. Aveam nevoie de manipulant marfa atent si curajos, cu miscari fine, care sa manipuleze lazile cu produse fragile. Cu toate ca erau ambalate in hartie, daca erau asezate brusc se fisurau sau se spargeau. Asiaticii sunt ideali pentru postul de manipulant marfa fiindca au mainile mici si fine, dar ferme cand prind obiectele. Confruntandu-se cu mediul ostil, seisme de intensitate mare, valuri uriase, ei sunt capabili sa lucreze in posturi care implica maxima tensiune nervoasa fiind caliti sa faca fata tuturor incercarilor. Ordonati prin definitie, ei pun lucrurile la locul lor cu mare grija si le ordoneaza in asa fel, incat sa ocupe cat mai putin spatiu, dar sa fie in siguranta.

Studiindu-le profilul fizic si moral, stiam ca problema manipularii sticlariei va fi salvata de muncitori adusi din Asia, dar nu stiam daca se ocupa cineva in Romania de acest lucru.
Intr-o zi, exasperata de alte spargeri, am tastat forta de munca strainatate, forta de munca Asia, iar cautarile m-au condus pe platforma Jordanriver.eu. Inca de la sosire, am fost invitata sa completez formularul cu posturile disponibile si descrierea detaliata a acestora.

In timpul discutiei avute cu ei, m-au informat exact cat dureaza si cum decurge procesul de selectie. Iata cum puteti face rost de manipulanti motivati si atenti pentru produsele din sticlarie ale firmei, daca doriti ca pierderile sa fie nule si ce trebuie sa retineti in rezumat despre colaborarea cu Jordanriver.eu.
Va pregatiti sa asteptati 3 luni, dar sa fiti incredintati ca asteptarea merita. La implinirea acestui termen vi se aduc cei mai buni muncitori insotiti de toate actele necesare. Nu va ramane decat sa ii cazati si sa inceapa sa lucreze in posturile rezervate pentru ei.

Practica va va dovedi ca selectia a fost dura fiindca muncitorii adusi in Romania, special pentru dumneavoastra, dovedesc o exceptionala pregatire profesionala si sunt oameni de calitate premium. In cele 3 luni au fost supusi unor teste teoretice si probe practice, triati neintrerupt, pana a ramas spuma.
Firma recruteaza forta de munca pentru multe domenii de activitatea, iar testarile sunt facute ca sa ii aleaga pe cei mai buni dintre cei buni. Pe piata muncii discriminarile si prejudecatile nu isi au rostul si angajatorul este bine sa se informeze despre compatibilitatea dintre anumite profesii si nationalitati ca eficienta demersului sa fie maxima. In prezent nu mi se par muncitori mai potriviti pentru posturile de manipulanti marfa perisabila ca asiaticii!