Asigurarea ta de sanatate, cel mai pretios cadou pentru cei dragi

Oamenii care te iubesc cu adevarat sunt la fel de interesati ca si tine de sanatatea ta, de aceea, fiindca ii iubesti si tu nespus, fii prevazator!

Cei dragi ma trimit la medic la primul semn suspect de boala. Am prieteni minunati, care vin cu mine pana la cabinet, ma asteapta si se implica direct ca sa imi fie bine. Ii simt cum se ingrijoreaza, desi in fata mea braveaza, sa nu ma sperie.

Cand sunt bolnava, familia este interesata direct de starea mea, ma sustine si ma ingrijeste, in cazul in care nu ma internez la spital. Nimeni nu este singur in fata bolii si a mortii fiindca primeste sustinere din partea celor dragi, tocmai de aceea, fa-le un cadou minunat celor apropiati: o asigurare mediata de OVB Romania sanatate.
Asigurarile de sanatate sunt individuale, dar viata ta si calitatea acesteia sunt scumpe in fata tuturor celor apropiati, de aceea o polita de asigurare de sanatate reprezinta un cadou linistitor pe care il faci tuturor celor pe care ii iubesti.

In cazul in care te imbolnavesti grav, ei vor fi impacientati sa te stie internat intr-un spital supraaglomerat si ingrijit de doctori suprasolicitati. Polita de asigurare de sanatate iti asigura accesul la clinicile private, dotate cu aparatura performanta si cu cei mai buni medici din tara. Ai cu 60% conditii mai mari de insanatosire in astfel de conditii, iar procentul mai linisteste putin spiritele celor care sunt alarmati de starea ta.
Nu trebuie sub nicio forma sa provoci suferinta celor dragi cu problemele tale, ci dimpotriva sa fii mereu optimist, prevazator, pus la punct cu toate!
Si pentru tine va fi ideal sa ai acces la astfel de unitati sanitare si la tratamente performante si garantate.

Consultantii financiari OVB Romania te asteapta sa te ajute sa faci cele mai eficiente asigurari pentru tine si pentru bunurile pe care le detii.
Iata lista asigurarilor care au mare succes pe piata din Romania:

-asigurarile de viata si de sanatate
-asigurarea de locuinta si de bunuri de folosinta indelungata
-asigurarea de pensie facultativa.

Suma lunara directionata in vederea asigurarii de sanatate nu este deloc mare, dar beneficiile acesteia sunt uriase si valabile in cat mai multe situatii.
O asigurare de sanatate te ajuta si la bine si la rau, ca in exemplele de mai jos:

-in cazul unor imbolnăviri grave. Asigurarea iti asigura cele mai bune ingrijiri, dar si o suma lunara care sa permita supravietuirea.
-in cazul pierderii capacitatii de munca, vei avea un „salariu” pe toata perioada, pana la recuperare sa iti asiguri supravietuirea din el si sa nu ii afectezi in niciun fel pe cei dragi.
-in cazul in care esti sanatos, sa nu crezi ca ai pierdut banii! Ii primesti la sfarsit pe toti, dupa cum doresti esalonat sau intreaga suma.

Acum sper ca ai inteles ca asigurarea de sanatate reprezinta un cadou valoros facut celor dragi si cea mai buna investitie pentru tine si ca nu vei mai intarzia o clipa fara sa contactezi consultantii financiari de la OVB Romania.

Pe plan international, firma OVB Allfinanz are o vechime de 40 de ani in asigurari si milioane de clienti multumiti, iar in tara noastra de 12 ani se ocupa de asigurarea vietii, sanatatii si bunurilor clientilor lor.