Astral – pompa piscine a adus succesul pensiunii noastre

Turistii nu se mai multumesc demult cu putin. Romanii au iesit in afara, au vizitat statiuni de lux si au vazut ca nu ai nevoie numai de mancare buna si de un pat pentru a fi fericit. Este nevoie si de hrana spirituala, de miscare si de multa frumusete in jur ca locurile de la pensiunea ta sa fie mereu ocupate.
Am crezut ca daca pun la punct bucataria si restaurantul, apartamentele si baile pensiunii totul va fi in regula.

Am gandit si iazul si moara de apa din curte, plus bicicletele de inchiriat si poneii sau caii blanzi pe care se pot plimba turistii, sezatoarea si seara de povesti la gura focului, dar oamenii doreau mai mult.

Suparata ca afacerea mea nu are succes, in ciuda eforturilor depuse, am inceput sa caut la rubricile facilitati de cazare, sa aflu ce au alte unitati turistice si nu am eu, de raman cu multe camere goale.

Au fost suficiente patru cautari sa realizez ca imi lipsea centru spa, in centrul caruia sa se afle piscina. Cand ai investit deja atat de mult intr-o afacere, nu poti sa te incapatanezi, sa refuzi eventualele imbunatatiri si in acest mod sa pierzi totul!
O piscina bine facuta si corect accesorizata poate fi folosita si dimineata si noaptea mai ales daca este separate de camere, sa nu se auda zgomotul de cei care doresc sa doarma. Ar fi chiar original ca oaspetii sa inoate sub cupola de sticla incalzita si sa vada cum afara ninge dezlantuit si crengile brazilor se pleaca sub greutatea zapezii!
Dar cine iti face o piscina cat ai bate din palme? O poti aseza undeva aproape de padure, sa se vada veveritele alergand cu nuci in gura toamna, frunzele multicolore, vulpile strengare si roscate cu cozile lor stufoase.

O piscina face diferenta dintre toate locurile ocupate si pensiunea pe jumatate goala. De ce? Fiindca din ce in ce mai multi copii sunt dati de mici la cursuri de inot si ei au pretentiile lor.
Uneori copiii refuza o pensiune fara piscina, fiindca vor sa se bucure de apa cel putin cateva ore pe zi. Piscina salveaza turistii de stat in camera in zilele in care afara toarna cu galeata si turistii nu se pot duce nicaieri.

Tot piscina este cea care ajuta la arderea caloriilor dupa o cina copioasa si sunt multi cei care tin la silueta.
Asa am ajuns sa admit ca gresisem mult, ignorand piscina. Sa detii un hotel sau o pensiune si sa nu ai piscina este ca si cum in timpurile acestea nu vrei sa iei lectii de utilizare a computerului, nu ai adresa de e-mail si nici conturi pe retelele de socializare.
Publicitatea adevarata s-a mutat in mediul online, fiindca oamenii acceseaza instant pagini web de pe orice dispozitiv si asa ajung direct la informatie.
Asa am ajuns eu in spatiul Piscine-concept.ro si am aflat ca pot avea piscina de care am nevoie, mai repede decat as putea spera, solicitandu-le construirea acesteia.
Da, aveam locul, puteam sa o leg de pensiune printr-un culoar lung, ca beneficiarii sa nu iasa din cladire si sa se poata bucura din piscina de peisajul feeric din coltul acela de padure, dar nu ma pricepeam la piscine, prin urmare am considerat necesar sa le solicit consultanta.

Imi doream o piscina ca in povesti pentru pensiunea mea, decorata cu mozaic, cu arc de apa, luminata cu sistem multicolor si cu difuzoare de la care sa se auda discret muzica.
Ce m-as fi facut, daca nu discutam cu ei? Asa au aparut pe lista si Astral – pompa piscine, scarile de acces din inox de calitate superioara si bara de protectie.
Nu am pus intrebari, cand mi-au recomandat anumite produse, ci le-am verificat cu atentie onestitatea. De pilda, pompa Astral are performante ridicate si isi amortizeaza pretul de aproape 6000 de lei prin rezistenta si durata mare de viata. Materialele din care este facuta rezista si la umezeala, dar si la temperaturi ridicate.
Toate piscinele mari de la hoteluri si pensiuni si cele din oras au astfel de pompe. Nu as fi stiut acest lucru, daca nu as fi discutat cu specialistii firmei prezentate mai sus.
In prezent, indiferent de sezon, pensiunea mea are toate locurile ocupate. Datorita asezarii si piscinei vin oameni si de luni pana duminica, dar si la sfarsit de saptamana. Aici se organizeaza cursuri de detoxifiere organizate de specialisti cu cei care doresc sa faca sacrificii pentru sanatatea lor.

Recomand tuturor agentilor de turism sa colaboreze cu Piscine-concept.ro si le garantez ca parteneriatul le va aduce nenumarate castiguri.
Totul decurge frumos, piscina se ridica progresiv sub ochii vostri, dragi beneficiari si vi se ofera cea mai buna solutie.
Alegeti piscinele care sunt sigure 100% si care pot fi folosite in orice anotimp! Cand sunt plasate intr-un cadru feeric, efectul este si mai fabulos.
Cu piscine moderna si eleganta am recuperate pierderile din trecut si in prezent se impune sa ma gandesc la marirea pensiunii mele.