Atipic dar adevărat

“Din raport se intelege ca femeia a decedat ca urmare a blocarii cailor respiratorii prin presarea cu un corp moale, astfel incat sa nu ramana urme. Conform datelor oferite de anchetatori, ar fi vorba de un tip de moarte cu totul atipic, ce va pune in mare dificultate stabilirea incadrarii juridice corespunzatoare faptei comise…”

Fără să fiu rău, dar cu o tentă fină de mişto, pot să trag concluzia că această moarte este atipică prin faptul că nu s-a folosit un topor / ciocan / coasă pe fondul consumului excesiv de alcool.

Da, ştirea vine din Moldova.

Să recapitulăm:

Tipic:

Atipic:

 

5 Responses

 1. pj says:

  … sau in mod normal prin blocarea cailor respiratorii nu mori..politist adj. idiot

 2. Trotinetus says:

  Moare bă, dar atipic! Nu se chinuie ca restu’!

 3. pj says:

  orcum, tipul atipic este cel mai tare, ca nu e tip, se neaga pe el mai ales cu totul.

 4. pj says:

  la asta nu m-am gandit desi era evident

 5. dieta says:

  Dar este si despre fascinatia pe care o are moartea iminenta a altora asupra celor care sa incapataneaza sa creada ca nu vor muri nicodata..Sa trecem la subiect. Moartea unuia dintre ei devine un specatcol pentru clientii care si-au pierdutsensibilitatea si se hranesc din voyouerisme. Clientii vor sa vada parodii de slujbe in baruri vor sa rada de moarte chiar vor sa se fotografieze cu cadavrul..Ca in orice poveste prin sparturile acestei lumi reuseste sa patrunda lumina.