Avantajele instalarii unei console

Casetele si consolele fac parte din asa-numitele split-uri speciale pentru climatizarea unui spatiu interior. Spre deosebire de casete, care de regula trebuie sa fie montate in centrul sau deasupra tavanelor false, consolele pot fi instalate cu succes sub ferestra.

Motivele care au condus la proiectarea consolelor sunt direct legate de anumite beneficii care fac trimitere la modul de functionare, dar si de ratiuni de intretinere.

Iata, pe scurt, cateva dintre principalele trasaturi care pot recomanda amplasarea unor console de aer conditionat intr-un spatiu interior:

1. Estetica speciala
2. Nu perturba in nici un fel design-ul interior, avand un aspect elegant si modern
3. Accesibilitate
4. Eficienta augmentata
5. Se intretin cu usurinta
6. Se gasesc intr-o gama variata de puteri frigorifice, ele dispunand de cel putin 8 trepte, cu o capacitate intre 9000 BTU – 48000 BTU.

Un mare avantaj il constituie faptul ca pot sa functioneze in “pompa de caldura”, astfel incat reusesc sa incalzeaza o incapere in mod unitary (functionare in pompa de caldura pana la valori ale temperaturi exterioare intre -5 grade si -10 grade Celsius).

De ce sa achizitionati console Midea? In primul rand, pentru ca aceste aparate de aer conditionat sunt dotate cu ultima tehnologie, Inverter si sunt prevazute cu functia On/Off. Aerul este refulat pe doua directii, iar aparatul nu produce zgomot in momentul functionarii, asa incat veti dispune de un confort optim, in zilele cand doriti pur si simplu sa va relaxati.