Beneficiile masinii de inchiriat hibride

Masinile hibride vă arată cum să conduceți eficient. La fel cum un Jeep este în elementul său atunci când este condus off-road, și unui Ferrari îi place să fie condus ca o mașină de curse, o masina hibrid vrea disperata să fie condusa eficient.

Toate autoturismele au un consum mai bun atunci când accelerați și frânați ușor. Dar, cu un hibrid, îl puteți vedea, mai ales când accelerați suficient treptat, astfel încât să fie utilizat numai motorul electric.

Masinile hibrid iubesc orașul

Acestea sunt unice în măsura în care evaluările lor privind kilometrajul EPA sunt de fapt mai mari în oraș decât pe autostradă. Priusul nostru este perfect potrivit pentru călătoria zilnică în trafic. De fiecare dată când opriți, acesta generează mai multă energie electrică, care poate fi utilizată la viteze mai mici sau pentru accelerarea rapidă. Este în orașul în care vedem saltul kilometrajului nostru de peste 50 mpg.

Un pilot sportiv de exemplu, aprecieaza diferența dintre un avion monomotor și puterea unei ambarcațiuni cu mai multe motoare. O masina de inchiriat hibrida nu este masina extraordinar de performanta, dar, spre deosebire de una normala, vine de fapt cu două motoare. Motorul său pe benzină este completat de un motor electric puternic. Motoarele electrice produc toate cuplurile lor de la 0 rpm (rotații pe minut), o caracteristică care permite Priusului să treacă într-adevăr printr-o intersecție daca are bateria descarcata, chiar goala.

Pornirea acestei mașini este asemanatoare cu pornirea unui comutator de lumină. Când mașina începe să se miște, este atât de tăcuta încât aveti impreisa că se rostogolește în jos de la sine. Acest lucru se datorează faptului că motorul pe benzină nu funcționează și motorul electric este silențios.