Bigy’s Oradea suge big time!

Varianta pe scurt. Mai mulţi colegi comandă de la locul de muncă la Bigy’s Oradea. Timp estimat de Bigy’s cam 2 ore, maxim 2 ore jumătate, timp în care poti liniştit să-ţi cultivi ceva, să-ţi crească, să mănânci şi să continui ciclul natural. Irelevant. Ora nu e aşa înaintată, merge.

După cca. 2 ore şi 45 de minute, sunt sunaţi a doua oară pentru a verifica starea comenzii care nu mai vine. O domniţă din familia vacilor rumegătoare de telefon răspunde foarte lejer:

“Maşina este aproape gata să plece, mai aveţi puţintică răbdare, ce are?

I se răspunde foarte elegant să nu se mai obosească, se anulează comanda.

“Dar am făcut deja mâncarea, ce să facem cu ea?”

Ce doriţi, puteţi să vă spălaţi cu ea pe cap, pe cur sau pe jos, e o mâncarea comandată acum 3 ore, ar fi trebuit să ajungă de 3 ori până acuma. Dacă nu faceţi faţă, mai luaţi o maşină, dacă nu faceţi faţă cu încă o maşină, luaţi două, doamne ajută-vă să nu faceţi faţă cu câte maşini aveţi să tot luaţi SAU nu mai luaţi comenzi aiurea dacă nu le puteţi onora, sunt mai multe variante…

Domniţa vacă percepe mesajul, închide telefonul, rumegă ideea timp de 2 minute şi sună înapoi.

“Să nu mai comandaţi niciodată de la noi!!!”

OK, perfect, la asta ne gândeam şi noi!

P.S. Încercaţi să va dresaţi angajaţii, să va reglaţi timpul de reacţie la comenzi, dacă azi merge bine, nu înseamnă că mâine nu puteţi fi în căcat. Legile pieţii spun că dacă nu ai clienţi, crapi.

Cam atât despre Bigy’s Oradea.

11 thoughts on “Bigy’s Oradea suge big time!

 • May 20, 2010 at 10:36 PM
  Permalink

  Ceva similar am patit si eu acuma 2 saptamani, dar de acasa. Cam prostalai angajatii Bigy’s. Si la telefon dar si live.

 • May 22, 2010 at 1:35 PM
  Permalink

  De la Bigy’s nu mai comand dupa ce ultima data le-am spus de vreo 5 ori sa nu bage ceapa in souvlaki si tocmai o gramada de ceapa mi-au bagat in mancare. Evident ca mi-a fost rau si invatatura de minte sa nu mai comand de la ei. Nu a fost prima data cand am patit asa ceva…
  Noua ne-au spus la telefon ca daca n-avem rabdare sa asteptam 2 ore jumate, putem veni dupa mancare la sediu.
  Nu mai e Bigy’s de odinioara, cand aveau sosuri delicioase si cea mai buna pleskavita din Oradea. Asta e, move on to the next fast food.

 • May 24, 2010 at 12:44 PM
  Permalink

  eu nu imi comand mancare la lucru mi-o duc de acasa SAU dupa work merg in oras sa mananc. macar e fresh.

 • May 24, 2010 at 5:26 PM
  Permalink

  Li s-a cam urcat la cap si cateringul si succesul si plus ca e trendy sa mananci la Bigy’s, sa-ti parchezi masina ca ghiolbanu pe un drum cu o singura banda pe sens. Sa moara in bezna din care au iesit, o singura directie mai au de unde sunt acuma, la dracu in jos.

 • May 25, 2010 at 6:57 PM
  Permalink

  Vai shi amar … In timp ce altii cauta cu disperare clienti, acestia ii alunga! ORIBIL!

  Dar sa trecem la lucruri cu adevarat frumoase. Astfel ca, in alta ordine de idei, CASA DE PIATRA si tot ce este mai bun ! :)

 • July 16, 2010 at 10:43 AM
  Permalink

  fetele care lucreaza acolo sunt frustrate , nu e vina lor, au nevoie de bani si nu prea au de ales. in “culisele” fast-foodului se ascund multe “surprize”. ar fi bine sa iasa odata la iveala….

 • July 16, 2010 at 10:56 AM
  Permalink

  cand ai nevoie de bani, nu te comporti de tot cacatul cu clientii. culisele n-au nimic de-a face cu proasta crestere a unor oameni. poti sa pui o gaina sa serveasca intr-un fast-food, tot gaina ramane.

Comments are closed.