“Bloggerul” Spanac e de tot spanacul

Tot vad la Arhi pe blog un oligofren personaj care are puzderie de minusuri la comentarii. Practic, nimeni nu vrea sa vada ce are de spus. Un spammer jenant care scrie despre nimic si despre tot intr-un stil comparabil cu al unui rotopercutor. Stil Spanac. Asta pe langa faptul ca 90% din articolele lui sunt republicari de la alti bloggeri sau glume de pe Times New Roman. Nu dau link spre blogul lui pentru ca in primul rand nu merita si in al doilea rand vreau sa-mi scutesc putinii cititori de o criza de nervi. Se semneaza Spanac, dar eu am aflat ca raspunde si la numele de Francisc Vasile. Un fel de Septimiu Topor Ninja Perdea gras.

Si ca orice anonim de pe net care se respecta, dupa ce m-am legat de cum scrie, cum il cheama si l-am acuzat ca fura si i-am zis ca-i gras, nu as fi linistit daca nu as publica pe langa numele lui real si o poza cu Spanac. Sa fie tot clar.

spanac 2

3 thoughts on ““Bloggerul” Spanac e de tot spanacul

 • February 9, 2014 at 5:03 PM
  Permalink

  citeste mai bine ma si vezi cate sunt republicari.
  si cu ocazia asta te-ai mai facut de-un inamic. cu acest articol.
  la mai mare

 • February 10, 2014 at 11:21 AM
  Permalink

  Imi plac inamicii. Mai ales aia grasi cu suvite.

 • February 12, 2014 at 12:00 PM
  Permalink

  Jenant individul, l-am “remarcat” si eu la Arhi. Sper sa-i treca si sa se apuce de altceva. Sau macar sa nu ne mai oboseasca postand comentarii insipide.

Comments are closed.