Cadoul ideal pentru o gospodina

– Te rog sa imi cumperi Calgon pentru masina de spalat si morcov bun, sa va fac o salata si ciorba, imi spune mama la plecare!

Pe o gospodina o incanta mai putin hainele, machiajul, gentile sau pantofii noi, ci vrea lucruri care sa fie utile pentru intreaga familie.
Oamenii generosi daruiesc din ceea ce primesc. Stiu doctorite care isi impart florile cu bunicile lor, profesoare care daruiesc martisoare si flori si femeilor care nu primesc, dar acum vreau sa vorbesc numai si numai despre gospodine!

Vecina mea a fost superincantata, cand sotul ei i-a facut o masa infundata pentru bucatarie si m-a chemat sa mi-o arate.
– Sa vezi ce cadou scump mi-a facut sotul! Ma aflam sub impresia celor mai mari emotii inca. Imi trebuie, aveam nevoie de minunea asta! Este o bijuterie si o apreciez mai mult fiindca este facuta de mainile lui! Pana sa spuna ca este facuta de mainile lui, m-am gandit la rochie, bratara, lantisor din aur, geanta din piele naturala, la orice atrage o femeie. Mare mi-a fost mirarea sa descoper masa din lemn masiv, care semana cu un dulap si in care ea isi putea pune vasele. Mi-a si explicat ca este incantata ca pe un raft poate sa puna oale, pe altul pastele fainoase si condimentele si asa ii ramane bucataria mai frumoasa.

Gospodinele se sacrifica pentru binele familiei si sunt de o generozitate extrema. Ele fac cu mainile lor conservele pentru iarna, sa fie sigure ca nu sunt pline de E-uri si de conservanti si ca pun legume bio, culese din gradina ingrijita de ele.
Cand sunt gata, sa le stie in siguranta, ar prefera sa le aseze in ordine pe rafturi metalice.
Am spun ca gospodinele daruiesc si stim foarte bine ca dar din dar se face rar. Poate ca nu mai sunt ele atat de frumoase sau de cochete, dar frumusetea interioara eclipseaza totul. Imi place frumusetea omului care si-ar scoate si inima din piept, daca s-ar putea, sa o pune in pieptul celor dragi si sa le prelungeasca viata. Mainile neobosite ale gospodinelor fac totul ca ai casei sa fie resfatati.
Ce cadou ideal poti face unei gospodine toamna? Iti dau o idee grozava! O camara sau o pivnita cu rafturi metalice comandate de pe site-ul Storeexpert.ro, spatii de depozitare ca la carte.
Poate ca nu esti prea priceput si tocmai de aceea trebuie sa le comanzi din magazinul amintit, fiindca tehnicienii cu experienta, studii de specialitate si pricepere se deplaseaza la domiciliu, sa ia masura si sa le proiecteze in asa fel, incat sa fie utilizat orice centimetru de loc.

Rafturile metalice sunt ideale, fiindca:
– nu reprezinta un atentat la mediu. Pentru ele nu se taie paduri. Stim ce dezastre ecologice genereaza lipsa copacilor. Un raft de lemn trebuie sa fie inlocuit periodic , fiindca se deterioreaza.
– au o durata mare de viata. Investitia facuta acum poate sa tina toata viata, fara mari cheltuili de reparatie sau de intretinere.
– rezistenta mare. Aceste spatii de depozitare nu se indoaie, nu se ingauresc, nu cedeaza sub greutate.
– isi pastreaza aspectul de la inceput. Nu ruginesc in timp, dar nici nu se innegresc, ci raman ca la inceput.
– sunt igienice. Dupa fiecare utilizare pot fi sterse cu carpa uda si cu detergent, sa nu se puna alimente sau lucruri pe rafturile murdare.
– se pot duce la fier vechi, cand nu mai este nevoie de ele, fiind reciclabile.
Preturile rafturilor metalice nu sunt mari, in ciuda caracteristicilor lor, iar magazinul are o solutie pentru fiecare client care are nevoie de ele si care nu poseda atat de multi bani.
Iata ce solutii financiare le pune la dispozitie:
1. rafturi second-hand, la fel de aratoase si de rezistente, incat nici nu se cunoaste ca au fost folosite.
2. posibilitatea inchirierii rafturilor. Sincer? Se poate lua in calcul pentru o firme, ferma, intreprindere mare, nu si pentru o gospodarie individuala, care nu are nevoie de atat de multe rafturi.
3. rafturi in leasing, cu posibilitatea achitarii lor, cand clientul are banii necesari.

Gospodinele au grija de familiile lor si vor fi foarte fericite, cand le veti face acesta surpriza. Numai ele stiu cum incearca sa debaraseze spatiul si sa puna in ordine conservele, ambalajele care pot fi folosite in diferite imprejurari, toate nimicurile dintr-o casa, de care nu te poti lipsi.