Carne şi vedete

Ştiţi cu toţii fiinţele acelea mirifice care zburdă noaptea prin păduri, se hrănesc cu stele, ascultă muzica ielelor şi pasc razele lunii. Nu, nu e vorba de ăştia de fumează “legale”, e vorba chiar de unicorni. Cercetătorii britanici au făcut descoperirea secolului. Cu o singură conservă de cărniţă de unicorn, corpul uman poate rezista cca. 45 de zile, conferindu-i acestuia rezistenţă şi anduranţă sporită. De îndată ce descoperirea s-a brevetat de către Ferma Radiant, strălucitoarea cărniţă a început să fie comercializată la preţuri astronomice, preţuri pe care muritorii de rând nu le pot nici visa.

Primul care a contractat hrana minune este Ozzy Osbourne, care a decis să-şi facă provizii serioase, în ciuda sesizării făcute de medicul personal al acestuia care a declarat pentru presă că 3 cutii i-ar fi fost arhisuficiente, corpul său fiind într-o stare de degradare atât de avansată încât nici cărniţa de Moş Crăciun nu l-ar mai putea redresa.

Deasemenea, printre primii care au mai contractat acest produs, se numără şi cunoscuta jumătate de om, interpretatoare de măneluri, cunoscut ca Hadrian Copchilu Minune. Acesta speră ca prin consumul în supradoză de carne de unicorn să mai dobândească măcar 10% din înalţimea actuală, adică încă vre-o 8 cm. Noi sperăm să-i stea carnea în gât şi cu această ocazie să ajungă în Valhalla, să-l fută vikingii.

Alt contractor este mult mediatizatul Adi Mutu. Acesta, în prostia lui, speră că această nouă achiziţie să nu fie scoasă prea repede în afara legilor sportive, pentru a nu-şi acuza mama, din nou, de trafic de droguri.

O altă ştire de ultimă oră confirmă faptul că poporul cu ochii mici şi jucăuşi a reuşit să contrafacă această minune gastronomică, înlocuind-o cu o banală carne de focă presărată doar la suprafaţă cu praf de meteorit. Avertizam cumpărătorii să verifice şi gramajul cutiilor cumparate, deoarece produsul contrafăcut cântăreşte doar 32 g în loc de 500 g cât are conserva originală.

canned_unicorn_meat_picture