Casa Funerare Nicolas international liderul transportului funerar

Transportul funerar este unul dintre cele mai importante si pline de duiosie transporturi. Cu totii stim ca oriunde ne ducem in lume, trebuie sa ne intoarcem acasa la fel cum se intoarce pasarea la cuib.

Oricat de bine primiti si rasfatati am fi, acolo unde mergem, departe, tot acasa are incarcatura magica a iubirii. Aici suntem asteptati de cei carora la apartinem si care ne iubesc.
Unii vin singuri la cuibul parintesc, acolo unde le sunt radacinile, dar altii nu mai pot sa se intoarca singuri, ci trebuie adusi. Lipsiti de viata, stau cuminti, asteptand sa li se faca dreptate, adica sa vina cineva dupa ei, sa ii ai acasa. Pentru ca minunea sa se infaptuiasca au nevoie de un sicriu si de o masina speciala, o masina in care sicriul sa stea bine si in interiorul careia sa fie racoare. Mortilor nu le place deloc caldura, ci numai caldura sufleteasca.

Casa Funerare Nicolas International, liderul transportului funerar din Romania ne aduce mortii acasa acordandu-le intreg respectul si toata atentia pe care o merita.
Romanul nu se odihneste nicaieri mai bine ca acasa, fiindca vrea sa auda in somn glasul celor dragi, sa se vorbeasca in jurul sau romaneste.
Si ca sa infaptuiasca actul dreptatii pentru cel decedat printre straini, echipa Casei Funerare Nicolas International face totul incepand de la scoaterea actelor necesare din tara in care a avut loc decesul, pana la pregatirea decedatului si a sicrielor si terminand cu transportul.

Pentru realizarea unei repatrieri se munceste enorm, iar familia nu este implicata, fiindca ea trebuie sa il astepte acasa pe cel drag.
Mai intai, prin operatorul de serviciu, echipa de la firma de servicii funerare ofera oricand consultanta pentru repatriere.

Poti suna la ei la orice ora din zi si din noapte, de sarbatori, iar ei iti raspund si sunt alaturi de tine, pana iesi din acesta drama cu fruntea sus.
Din momentul in care ai semnat contractul cu Funerare Nicolas, echipa lor il ia in primire pe cel care trebuie adus in tara. Se vor purta cu mult respect si intelegere fata de el, fiindca respectul si profesionalismul i-au propulsat in pozitia de lider al transportului funerar.

Il vor pregati ca pe un rege pentru intoarcerea finala. In cazul in care nu ai mai avut astfel de experiente pana acum, de la ei vei afla urmatoarele:
-este necesar un dosar care insoteste transportul funerar. Pentru procurarea actelor de la autoritatile din tara in care a avut loc decesul se ocupa un reprezentant al firmei. Nu este greu pentru el, fiindca face acest lucru de mult timp, dar ar fi aproape imposibil pentru familie, care nu cunoaste legislatia funerara internationala.
-decedatul trebuie pus in doua sicrie, fiindca are de facut un drum lung si tranziteaza multe teritorii. Firma de pompe funebre pune la dispozitie sicriele respective. Primul este din zinc, al doilea din lemn masiv. Capacul sicriului se sigileaza inainte de plecare pentru mai multa siguranta.
-in afara de spalat, tuns, aranjat, decedatul trebuie sa fie imbalsamat. Injectia de conservare este obligatorie, dupa cum si adeverinta care demonstreaza ca s-a administrat injectia de conservare va fi pusa la dosarul de repatriere.

-totul se face atent, in incaperi special amenajate, cu echipamentele potrivite. Echipa lucreaza repede si bine, iar familia este tinuta la curent cu modul in care evolueaza lucrurile.
-repatrierea nu este permisa fara masina funerara special autorizata. Prevederea este logica, fiindca o repatriere care se desfasoara in mijlocul verii trebuie sa se faca la temperaturi care sa nu puna in pericol trupul lipsit de viata, chiar daca este dublu securizat de injectia de imbalsamare si de cele doua sicrie.

Masinile funerare sunt prevazute cu sistem de reglare a temperaturii din locul de depozitare a sicriului.
Ei stiu toate aceste amanunte si mai ales fac toate aceste operatiuni la superlativ.
Sigur ca te simti doborat de vestea ca omul drag a murit departe de tara, dar ai o datorie sfanta fata de el: sa il aduci inapoi!
Oricat ar fi de unita si de numeroasa o familie, singura nu poate sa isi aduca mortul de peste mari si tari fiindca nu cunoaste toate prevederile legale, nu are baza materiala necesara si mai ales trece printr-o trauma.

Acestea sunt si motivele pentru care s-au infiintat firmele de pompe funebre si ele au darul de a umaniza un lucru de care ne ingrozim cu totii.
Apartinatorul simte ca nu este singur in aceasta incercare dramatica si in plus castiga timp sa se obisnuiasca si sa accepte ideea disparitiei persoanei dragi.
Drumul catre casa este intotdeauna lin, cand este organizat de firma de pompe funebre care detine suprematia transportului funerar intern si international. Asta fiindca toti cei care lucreaza in cadrul ei dau tot ce este mai bun ca un om drag care este asteptat de cei apropiati sa soseasca la timp si sa fie pregatit de ultima intalnire.