Case de lux in Bucuresti in plina iarna

Uneori esti nevoit sa te muti cu familia intr-un loc anume, in plina iarna. Daca in mediul rural se impun pregatiri temeinice ale unei locuinte ca aceasta sa fie primitoare pe vremea rece (lemne, sobe maturate, asigurarea unei surse de apa, izolatii complete), Bucharest apartments te conduce la locuinta ce ofera conditii de lux in Bucuresti, in plina iarna.
Tudorestetes.ro actualizeaza in permanenta anunturile imobiliare, astfel ca in cazul in care te muti cu familia pe vreme rea in oras, sa fii sigur ca prin intermediul lor gasesti cea mai buna casa.

In afara de valabilitatea anunturilor, platforma verifica si autenticitatea lor, adica pozele sa corespunda 100% realitatii, conditiile sa fie in totalitate ca in prezentarea casei respective ce este oferita la vanzare sau inchiriere.

Tudorestates.ro incurajeaza clientul sa fie pretentios cu spatiul sau locativ de aceea ii pune la dispozitie filtrul de cautare cu ajutorul caruia poate selecta:
-zona. Pe platforma gasesti in mod sigur apartamentul in zona dorita de tine: ultracentrala sau in apropierea lacului, si a padurii. Legat de zona se ofera si informatii privind prezenta in apropiere a scolilor, bancilor, farmaciilor, a unei piete bine aprovizionate si magazinelor.
-imobilul. Unele apartamente sunt in blocuri, altele in vile. Se pot inchiria si case sau vile mai mari, la preturi mai mari. In dreptul fiecarui anunt este notat si numarul etajului, aspect foarte important pentru familiile cu copii, cu persoane cu handicap locomotor si cu batrani carora le vine greu sa urce multe scari in cazul lipsei liftului sau defectarii acestuia.
-suprafata, numarul camerelor, al bailor, holurilor, bucatariilor. Anunturile de pe site sunt completate cu mobilierul lasat in camere si cu dotarile de la bucatarie.
-pretul.
-numarul locurilor de parcare rezervate.

In prezent, se pot inchiria apartamente in urmatoarele zone: Floreasca, Dorobanti, Baneasa, Iancu Nicolae, Herastrau si Barbu Vacarescu.
Pe platforma exista case de inchiriat pentru familiile fara copii si pentru familiile mai numeroase. In prezent, un apartament foarte bun pentru proaspat casatoritii carora le-au ramas ceva bani din nunta este urmatorul:
-apartament intr-un bloc de cinci etaje la etajul al patrulea situat in zona Floreasca. Zona linistita cu toate institutiile si punctele comerciale necesare, ca si suprafata apartamentului si dotarile acestuia justifica pe deplin suma de 800 de euro/ lunar. Apartamentul se compune din: camera de zi, sufragerie, un dormitor, o baie si bucataria complet utilata. In pret intra si un loc de parcare in fata blocului, statia de metrou fiind la 10 minute de mers pe jos.

Anumite locuinte se pot si inchiria si vinde, lucru foarte avantajos, fiindca dupa o anumita perioada, chiriasii se pot indragosti atat de tare de casa, incat nu se indura sa mai plece din ea.

Un apartament de lux este cel din Iancu Nicolae, pentru care se achita o chirie lunara de 900 de euro si al carui pret este de 160 000 de euro.

Casa se potriveste unei familii cu mai multi copii sau uneia desprinsa sa traiasca in lux.
Cele doua etaje ofera locatarilor suficient spatiu de odihna si de munca, familia avand la dispozitie: trei dormitoare, o sufragerie, o camera de zi, doua bai, dressing room, bucatarie utilata complet si doua terase, una la primul etaj si alta la a doua, precum si doua locuri de parcare a masinii in garaj.