Ce sugerezi atunci când porți ruj roșu

1. Nu vrea să fie cucerită pe loc. Poate îți este greu să înțelegi, dar doar pentru că o femeie își pune roșul pe buze așa cum este rujul roșu ARDELL RUJ LICHID MAT MATTE WHIPPIED- INTENSE LUST- ROSU nu înseamnă că este slabă.

2. Nu este un vampir sau o stripperita. Vă rugăm să nu mai catalogati femeia imediat.

3. Este vorba despre senzualitate, nu despre sexualitate. Ea este devotată experimentării lumii într-un mod fizic și mental.

4. Ea nu îl poartă „pentru” niciun motiv sau ocazie specială. Dacă porți rujul roșu deseori, știi că femeile sunt deseori întrebate: „Pentru ce ai rujul acela?” Răspunsul, „Pentru mine”.

5. Ea se iubește pe ea însăși și nu-i pasă ce crezi despre asta. Multe femei sunt intimidate de alte femei care se iubesc. Purtăm ruj roșu și suntem uimitoare. Treci peste.

6. Știm că atunci când o femeie își pune rujul roșu pentru prima dată, se simte invincibilă.

7. Este încrezătoare și nu o poți agita. Rujul roșu este imnul ei.

8. Nu-i pasă dacă credeți că femeile ar trebui să fie fericite fără machiaj sau natural. A merge fără ruj și este bine, nimic în neregulă cu asta.

9. Ea este investită de sine și dacă îi ceri să o ia, nu o va face. „Poți să tonifici rujul roșu pentru întâlnirea noastră de azi?” Nu … Nu, nu voi face asta.

10. Nu îi pasă ce oră din zi este. Unii oameni cred că rujul roșu este doar pentru întâlniri sau petreceri. Acest lucru este fals. Rujul roșu este pentru excursii de 8 a.m. la magazin alimentar cu copilul tău, și la fiecare altă dată a zilei.

11. Ea nu o poartă pentru tine. Rujul roșu nu este destinat să facă pe cineva să se simtă într-un anumit fel, în afară de femeia care o poartă.

12. Îi place să mănânce, să bea, sărută, să muncească, să conducă sau să iubească purtând ruj roșu. Tu?

13. Dacă o iei la prima întâlnire și poartă ruj roșu, gândul potrivit este: „O, doamne, am găsit o femeie puternică”.