Cele mai ieftine si prompte repatrieri

Intoarcerea cuiva acasa nu este mereu fericita, fiindca intervine neprevazutul si atunci cel plecat nu mai poate veni singur, ci trebuie sa fie adus. Traim intr-o lume dinamica, masinile circula cu viteza, omul aflat in criza de timp incalca normele de circulatie si asa mor anual milioane de persoane pe glob din cauza accidentelor auto.
In plus, viata este extrem de fragile, pe planeta apar microbi noi, rezistenti la medicamentele descoperite pana in prezent. Moartea ca si nasterea reprezinta o realitate si trebuie acceptata ca atare.

Oamenii mor in tara, acasa, pe strada sau in spitale, dar si in strainatate, la mii de kilometrii distanta. In prezent si cei care mor in Anglia, in Italia, Spania, Franta sau Norvegia pot fi adusi acasa repede si in conditii excelente datorita serviciilor de repatriere decedati oferite de cele mai bune firme de profil din Romania, care au reprezentante si in statele din spatiul UE.

Prezenta filialelor in statele europene este linistitoare fiindca:

  • cei care au nevoie urgenta de servicii de repatriere stiu ca in tara X exista o echipa de romani inimosi pregatita sa actioneze ca decedatul sa ajunga la timp in tara. Nu ar fi deloc linistitor sa se stie ca pleca simultan cu masina funerara 7-8 oameni care sa se ocupe de decedat, cand ajung acolo. Cat timp masina funerara autorizata, condusa de soferi cu experienta, pleaca la drum spre Italia sau Franta, echipa din tara respectiva pregateste mortul, actele necesare, totul ca repatrierea sa nu intarzie.
  • oamenii care lucreaza in tara in care a avut loc decesul cunosc perfect legislatia statului respectiv si fac totul perfect, astfel ca nu vor exista disfunctii nici in pregatirea trupului neinsufletit, nici in intocmirea dosarului si nici in punerea la punct a celor doua sicrie, de zinc si de lemn.
  • cei care stau in tara respectiva cunosc bine limba si pot interactiona perfect cu autoritatile statului respectiv, aspect prioritar, daca ne gandim la totalitatea actelor necesare repatrierii.

O repatriere se realizeaza la timp, numai daca toti membri echipei se sincronizeaza si executa cu maxima constiinciozitatea sarcina care revine fiecaruia.
Transportul funerar trebuie sa fie sigur, igienic si pentru asta se vor respecta umratoarele reguli;

  1. Toaletarea si imbalsamarea trupului neinsufletit vor fi facute foarte bine ca mirosul de cadavru sa nu se simta in timpul calatoriei, dar nici la capela. In plus, clientii il vor primi pe cel drag pregatit pentru ceremonia suprema.
  2. Din aceleasi ratiuni, miile de kilometri nu se parcurg cu capacul sicriului ridicat si nu este permis un singur sicriu. Se stie ca un trup fara viata incepe deja sa fie devorat de microorganisme, dar concentratia substantei cu care s-a facut imbalsamarea nu permite acest lucru. Prin cele doua sicrie: unul de zinc, altul de lemn masiv microbii nu pot sa iasa si sa se raspandeasca in exterior.
  3. Masinile funerare trebuie sa fie autorizate pentru acest tip de transport si sa fie dotate cu frig.

Iata de ce serviciile de repatriere se desfasoara pe repede inainte, fara incidente sau disfunctii. Sicriele pe care le primesc apartinatorii sunt perfect curate, toate operatiunile greoaie si de ce sa nu recunoastem, neplacute, sunt executate profesionist, la superlativ!