Cică comunicat de presă

Probabil scris la o presă de struguri…

DE PE DATA DE 06- 09. SEPTEMBRIE 2012 BUCURESTENII SUNT ASTEPTATI LA FESTIVALUL BERII GERMANE,O SARBATOARE IN STIL GERMAN AJUNSA LA A DOUA EDITIE,AMENAJATA IN ACEELASI LOC SI ANUME PARCUL TINERETULUI- INTRAREA DIN B-DUL SINCAI .
WEISMAINER,FRANZISKANER,LEIKEIM,MONCHSHOF,KAPUZINER,KULMBACHER,EKU,PATRIZIER BRAU ACESTEA SUNT DOAR CATEVA DIN BERILE GERMANE PLUS BERI CEHESTI: BUDEJOVICHY BUDVAR,KOZEL,PARDAL,ZLATY BAZANT PE CARE VIZITATORII LE VOR PUTEA SAVURA LA FESTIVAL ALATURI DE PREPARATE GERMANE ( TURINGER,BRATWUST,CIOLAN CU VARZA,PIEPT DE RATA )INCLUSIV MICI,FRIPTURI,FRIGARUI; BRUTARIE NEMTEASCA ( COVRIGI RETZEL,BAGHETE,CIFLE,PAINE TRADITIONAL NEMTEASCA);COFETARIE BAVAREZA ( PRAJITURI ,TORTURI,TARTE BAVAREZE,MUFFIN-URI); SI SE VA BEA BERE BAVAREZA SI CEHA SI IN PREMIERA SE VA COMERCIALIZA TURTA DULCE GERMANA DE LA UN PRODUCATOR CARE VINDE LA RENUMITUL FESTIVAL „OKTOBERFEST „ MUNCHEN.
PE SCENA VA CANTA ZILNIC FANFARA DE MUZICA BAVAREZA „KARPATEN SHOW”, FORMATII RENUMITE DE MUZICA, SE VOR DERULA CONCURSURI ZILNICE CU PREMII IN BERE,CASTI DE BERE SI VA AVEA LOC CONCURSUL DE MISS FESTIVALUL „BERII GERMANE „ CU UN PREMIU CEL MARE CONSTAND INTR-O EXCURSIE LA RENUMITUL FESTIVAL „OKTOBERFEST”MUNCHEN.
SPECIAL PENTRU ACEST EVENIMENT SAU IMPORTAT 30.000 LITRI DE BERE BAVAREZA SI CEHA SI ANUME BERE PREMIUM PILS BLONDA,BERE NEFILTRATA BLONDA SAU NEAGRA,BERE NEAGRA ,BERE BRUNA, ,BERE CU LAMAIE.
SE MAI POT CUMPARA SI ARTICOLE PROMOTIONALE DE LA HALBE,PAHARE,DESFACATOARE, FULARE SI TRICOURI TRADITIONALE BAVAREZE PANA LA HALBE SPECIALE DE CERAMICA SI STICLE SPECIALE DE BERE.
DESCHIDEREA FESTIVALUL VA AVEA LOC PE DATA DE 06 SEPTEMBRIE LA ORA 12.00 IN PREZENTA UNUI REPREZENTANT IMPORTANT AL CAMEREI DE COMERT ROMANO-GERMANE CARE VA DA CEP LA PRIMUL BUTOI DE BERE.

RELATII SI INSCRIERI LA “nume și nr. telefon cenzurate din motive de bucă”

 

CAPS LOCK FTW!