Cine împușcă gâște, mă-sa-i curvă!

Pornind de la tâmpenia asta cu titlul WANTED, zici că l-au împușcat pe Nils Holgersson cu alice fierbinți în ouă, așa se revoltă prostimea.

Băi gâștelor, care sunteți niște gâște! Vânătoarea de gâște, ca și cea de mistreți sau nutrii, e perfect legală în anumite perioade, condiții și termeni. Nu e măcel, nu e crimă, nu e genocid, nu e niciun alt termen fatalist și tâmpit pe care-l puteți voi scormoni. Că pateul de gâscă nu vă deranjează la ovare când îl întindeți pe paine. Nu?

P.S. –  A FOST IDENTITIFICAT! In aceste fotografii apare Colin Ioriatti, directorul APS Brasov, (nepotul lui Neculai Selaru, directorul AGVPS Romania), cunoscut ca cel mai feroce BRACONIER din jud. Brasov!!!

Cel mai “feroce braconier din tot judetul Brasov” a împușcat niște gâște, mai mult ca sigur în sezon. Nenorocitul!

Apropos, am deschis aici o petiție pentru interzicerea abatoarelor de orice fel, în special a celor care sacrifică porci.

Să mâncăm broccoli am zis! Traiască sfecla și porumbul! Vivat soia!

P.S.2 – Din surse de încredere, am aflat că suratele lui Nils au fost capsate cu arme sfințite oficial.

4 thoughts on “Cine împușcă gâște, mă-sa-i curvă!

 • February 2, 2012 at 11:30 AM
  Permalink

  Broccoli sucks balls ktnxbai!
  :D

 • February 24, 2013 at 1:11 AM
  Permalink

  Cine putea sa faca un blog de trotineta daca nu unul cu mintea tot de trotineta. Cand 5 vanatori, plus ala care face poza 6, impusca 200 de gaste normal ca e macel. Paralela cu porcii din abatoare nu merge pentru ca pentru aia se chinuie cineva sa-i creasca. Sper doar ca nepotii si copii tai, atunci cand vor vrea sa fie vanatori si nu vor avea ce impusca din cauza unor astfel de scene sa-ti trimita niste alice firbinti drept in oua.

 • February 25, 2013 at 4:56 PM
  Permalink

  @emil – “Paralela cu porcii din abatoare nu merge pentru ca pentru aia se chinuie cineva sa-i creasca” – realizezi ce ai scris? Si e in regula? Ai vazut si nota in care e scris “articolul”?

Comments are closed.