Clientii evolueaza mai bine cu serviciile Adsem!

De fiecare data cand vorbim despre marketing online ,ne vine in minte cuvantul SEO sau campanii Adwords. Aceste doua cuvinte au devenit sinonimul pentru succesul afacerilor online. Insa, succesul unei firme care apeleaza la o agentie de marketing online depinde de cat de bine isi va face treaba  agentia respectiva.

Agentia Adsem se pricepe foarte bine la promovare social media, fiind o formula de succes de fiecare data cand este aplicata de clientii ce aleg astfel de servicii.

Ce se intapla cand clientii aleg optimizare seo?

Notiunea de SEO a aparut prin anii 90, fiind o abreviere de la Search Engine Optimization, adica: optimizarea pentru motoarele de cautare. In acelasi timp, aceeasi abreviere se refera si la persoanele care practica aceasta „meserie”. In epoca timpurie a Internetului, atunci cand existau doar „cateva” site-uri, adica cateva milioane, fata de cele peste 20 miliarde, estimate in prezent – au aparut si motoarele de cautare, care, desi deloc sofisticate – indexau destul de bine continutul de pe web si constituiau un punct de pornire al navigarii. Prin aceasta, motoarele de cautare reprezentau o sursa importanta de trafic pentru site-urile web. Tot atunci specialistii si-au dat seama de necesitatea unui control constient in procesul de crestere a vizibilitatii in motoarele de cautare, iar acest fapt a dat nastere unei noi stiinte: SEO – optimizarea pentru motoarele de cautare, care are drept scop marirea traficului calitativ al unui site.

Aceasta are loc prin controlul si ameliorarea „criteriilor de ranking”, adica a factorilor care, luati la un loc si analizati de algoritmul de cautare, duc la pozitionarea mai buna in paginile cu rezultate. In functie de aceste criterii, SEO poate fi de mai multe tipuri

Folosind optimizarea interna, masurile de promovare sunt aplicate nemijlocit site-ului in cauza si depind, dar mai ales pot fi influentate numai de catre echipa de SEO. Drept exemple pot servi: scrierea cu atentie a titlurilor si descrierilor, eliminarea erorilor, imbunatatirea vitezei de incarcare, prelucrarea imaginilor, optimizarea structurii de adrese URL si de legaturi interne, folosirea cu moderatie a reclamelor etc. In ansamblu – ameliorarea experientei vizitatorilor.

Toate aceste instrumente sunt benefice pentru cresterea vizitatorilor pe un site web si, in consecinta, pentru evolutia fiecarui business care apeleaza la astfel de servicii.