Comentarii de bun simt apropos de lasitatea presedintelui Iohannis

Domnule Klaus Iohannis. Am stat la coada la Londra 8 ore ca să vă votez. După declaraţia dvs. de astăzi despre Antena 3, aş mai sta la coadă 8 ore ca să NU vă mai votez. Ar trebui să vă fie ruşine, dar m-aş mira.

Eu si multi ca mine sunt unul ce a votat ptr Klaus Iohannis presedinte insa dupa declaratia de azi privind televiziunile ce au aruncat cu noroi in dv ma simt un fraier. Pai cum vine asta domnule Iohannis? Respectarea legii a ajuns sa devina un abuz? Inainte de toate cei la Intact sa dea banii din prejudiciu si dupa mai vb de libertatea la exprimare etc. Eu nu stiu sa le fi anulat cineva licenta de emisie celor de la mizeria 3 deci pot linistiti arunca cu rahat in continuare. Suntem dezamagiti de dv. Legea trebuie sa fie egala pt toti!!!

Stat de drept înseamnă că legea este egală pentru toți, nu găsirea unor “soluții convenabile” – așa cum ați spus azi – pentru unii, în speță pentru bunurile care trebuiau confiscate de la condamnatul Dan Voiculescu. Doar prejudiciul este de 60 de milioane de euro în dosarul ICA. Bani de școli sau pentru spitalele acelea în care mor copiii, despre care nu ați spus un cuvânt.
Azi ați dat o palmă tuturor celor care, în ciuda campaniei denigratoare pe care A3 vi-o făcea, s-au mobilizat să vă aducă în fruntea țării. Azi ați dat o palmă statului de drept și v-ați amestecat în punerea în execuțare a unei hotărâri judecătorești, azi este ziua în care ați pierdut definitiv respectul celor care au crezut că sunteți președintele unei Românii a bunului simț!

Îmi retrag like-ul pe care vi l-am dat din toată inima. Dacă aş putea, mi-aş retrage şi votul! M-aţi dezamăgit şi cred că sunteţi o ruşine pentru România, de vreme ce vă aliaţi cu hoţii şi cu mincinoşii!

Herr Präsident, azi ati dat-o in bara, rau de tot. Ganz falsch gemacht! Suport pentru Varan si Antene, hai? Aplicarea legii se cheama pt dvs, in calitate de presedinte al Romaniei, heirupism? La doi ani dupa o sentinta judecatoreasca definitiva, doi ani in care nimeni n-a indraznit sa puna in aplicare acea sentinta? Eu unul m-am lamurit si cu dvs. Si partea proasta e ca aveam mari asteptari. Dar nu-i bai, din partea mea puteti sa va votati intre voi, oricum sunteti toti o mare FAMIGLIA.

Domnule Presedinte, este prima data cand dezamagiti cu adevarat!!! Cunosc destule cazuri de executari, si pentru niciuna nu am vazut dand “explicatii” premierul tarii si nici pe presedinte promitand ca se vor gasi solutii! Acele 60 de milioane sunt banii cetatenilor acestei tari, de care ar trebui sa se bucure…in invatamant, autostrazi, sanatate, etc., chiar si dupa un an si sase luni de la hotararea definitiva. Pacat ca ati decis sa dezamagiti acei oameni care au facut diferenta intre turul 1 si turul 2 de alegeri prezidentiale!

Președintele Grivco, asta sunteți! Pentru mine nu reprezentați o dezamăgire, v-am votat doar ca să nu câștige târâtura de Ponta, dar mai bine stăteam acasă… Ați demonstrat o aroganță incredibilă, arătând de fapt cui sunteți loial. Vă reamintesc că nu sunteți președintele publicului antena 3, nici președintele trustului Intact. Să vă fie rușine, mie, ca ardeleancă, imi este!

Domnule președinte, mi-ați trădat toată încrederea, toată sinceritatea și toate speranțele pe care le-am avut în noiembrie 2014. Eram acolo, în Pța Universității, printre cei care cîntau de bucurie. Nu vă cutremură rușinea pentru declarația de azi cînd vă gîndiți la seara aia? Vă sîcîie vreun pic rușinea? Cu maximă dezamăgire, un votant înșelat.

Klaus Iohannis - Antena 3 e aici