Comisioane din afiliere de Black Friday 2013

Se apropie Black Friday, toate bune si frumoase, hai sa vedem ce pregatesc marile magazine online din Romania in ce priveste politica de afiliere. In primul rand pregatesc traditionalul Black Friday din 29 noiembrie pe 22 noiembrie. Cel putin “cei mari”. Altfel, comisionarea sta in felul urmator:

Altex: “Evenimentul Black Friday 2013 nu va fi sustinut de Altex Afiliere. Din cauza adaosurilor comerciale foarte mici sau inexistente in cazul promotilor Black Friday, suntem in imposibilitatea de a promova vanzarile altex.ro prin intermediul programului de afiliere.”

Flanco: “…in perioada 22 – 24 noiembrie 2013 nu se vor putea realiza conversii in website-ul Flanco.ro, acestea putand fi obtinute oricand inainte si dupa data mentionata.
Va multumim pentru colaborarea de pana acum si avem increderea ca in perioada Sarbatorilor de Craciun vom recupera si vom avea profituri bune de ambele parti.”

eMag.ro: Comisioane unice de 1%.

evoMAG.ro: Comisioane unice de 1%.

Concluzia mea se mentine neschimbata, afiliatii sunt foarte buni sa-si faca treaba si sa genereze conversii. Cand vine vorba de plata, le aruncam un os, sa manance si gura lor ceva.

black-friday