CompaniaDDD – Unitate Protejata de incredere

Am aflat de existenta Unitatilor Protejate in urma cu vreo 3 ani. O cunostinta cu dizabilitati isi cauta un loc de munca si am vrut sa o ajut. Astfel am aflat ca exista companii care functioneaza ca si Unitati Protejate si care au peste 30% angajati cu dizabilitati.
Impreuna cu acea cunostinta am cautat o Unitate Protejata in apropiere de localitatea ei si s-a angajat mai repede decat ne-am fi gandit. Si acum lucreaza la respectiva companie si e foarte multumita.

De atunci mereu incerc sa fac cunoscut faptul ca exista Unitati Protejate care vin in sprijinul persoanelor cu dizabilitati si care le fac acestora viata mai frumoasa si mai usoara.

O Unitate Protejata de incredere este CompaniaDDD. E vorba de o firma deratizare infiintata in 2011, o firma deratizare care de-a lungul timpului a crescut si a crescut frumos. In anul 2014 a inceput sa lucreze ca si Unitate Protejata, iar in 2016 a obtinut toate avizele necesare.

Compania DDD urmareste implicarea activa a persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii. Ea ofera transparenta, servicii de cea mai buna calitate si multiple avantaje.
Aceasta este singura firma de deratizare din Romania care functioneaza in acelasi timp si ca Unitate Protejata. Colaborarea cu firma DDD vine la pachet cu o serie de avantaje.

In primul rand vorbim de faptul ca nu e necesar sa mai platesti la bugetul de stat suma aferenta faptului ca nu ai angajati cu dizabilitati. Conform legislatiei din Romania, firmele cu peste 50 de angajati trebuie sa aiba macar 4% persoane cu dizabilitati angajate. Colaborand cu o Unitate Protejata, nu mai platesti si nici nu trebuie sa angajezi persoane cu dizabilitati. Pe CompaniaDDD.ro afli usor mai multe detalii legate de tot ce presupune colaborarea cu o Unitate Protejata.
In al doilea rand vorbim de faptul ca aceasta companie ofera servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Astfel de servicii sunt obligatorii in orice companie. Asadar, rezolvi doua probleme simplu.

Nu te gandi la faptul ca angajatii Unitatilor Protejate nu sunt suficient de competenti, pentru ca nu e deloc asa. Clientii sunt extrem de multumiti de serviciile acestei companii. Persoanele cu dizabilitati lucreaza bineinteles pe pozitii care le permit sa fie productive 100%, pe pozitii care nu afecteaza calitatea muncii.
Daca si tu vrei sa colaborezi cu o Unitate Protejata de incredere, ia legatura cu cei de la DDD. Vei fi cu siguranta multumit/a de colaborarea cu ei.