Concerte în România în 2010

2010 ne-a pregătit niște concerte în Romania destul de interesante, cel puțin din punctul meu de vedere. Destul de ultra mediatizat până la refuz, dar un eveniment în sine, este concertul AC/DC care va avea loc în luna mai. Imediat după, urmează concertul Bob Dylan, la începutul lunii iunie. Tot în iunie urmeaza un concert Aerosmith. din nou tot în capitală. Concertul Metallica la București este încă un mega concert care va completa oferta lunii iunie în capitală, pe lângă alte trupe de renume. Elton John, un alt nume consacrat pentru fiecare iubitor de muzică va concerta anul acesta în Piața Constituției. Eric Clapton și Steve Winwood vor întregi oferta lunii iunie în București prin concertul din 11 iunie. Cranberries în concert sau Scooter, sunt deasemenea un must-see al acestui an. Jean Michel JarreJohn McLauglinPaul Anka sau Duke Ellington Orchestra nu mai necesită nici un fel de prezentare. Voi mai încerca să completez, pe măsură ce se mai confirmă și alte prezențe din aceeași “grupă valorică”.

Later edit: Concertul Cesaria Evora s-a anulat pe motive de sănătate, artista fiind internată de urgenţă pe data de 10 mai la Paris, urmând a fi operată pe cord.

Later Edit 2: Festivalul Sonisphere va aduce următoarele trupe mari: Manowar, Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Rammstein si Alice in Chains.

2 thoughts on “Concerte în România în 2010

Comments are closed.