Conteaza foarte mult ce saltele folosim

Somnul poate fi influentat foarte mult de tipul de saltea pe care il folosim.

Daca salteaua este prea rigida si fabricata din materiale sintetice, automat corpul nostru va transpira mai mult pe timpul noptii si vom resimti de fiecare data arcurile patului in spate.
Din fericire am gasit magazinul saltele-online.ro care se ocupa cu vanzarea produselor de dormit.

Site-ul lor ofera:
saltele
-toppere
-perne
-somniere
-paturi
-saltele-copii

O gama foarte mare de produse din care clientii pot alege pentru a-si imbunatatii experienta de dormit. Si eu am cumparat de la acest magazin o saltea. Modelul se numeste saltea forte super ortopedica lux. Este o saltea destinata persoanelor ce doresc un suport ferm si inalt, aceasta avand o grosime de 30 cm. Salteaua este realizata dintr-o plasa de arcuri bitronconice de tip HERCULE, cu diametru de 72 mm, din sarma otel-carbon cu grosimea de 2,2 mm.

Sarma otel-carbon este realizata prin tratare termica la curenti de inalta frecventa pentru a ii conferi o indelungata rezistenta si elasticitate. Randurile de arcuri sunt legate intre ele cu sarma elicoidala de 1,4 mm pentru a avea o buna rezistenta la miscari si pentru a crea o rigidizare a saltelei.

Perimetral, pe marginea plasei de arc este adaugata o margine antilasare cu spuma poliuretanica de inalta densitate SISTEM BOX. Peste plasa de arcuri se aseaza (pe ambele fete) 2 straturi de plasa thermofelt, cu densitatea de 1000 g/mp, apoi o placa poliuretanica cu densitatea de 28kg/mc si cu grosimea de 6 cm, pentru a crea o zona de confort sporit. Materialul exterior este realizat din 3 straturi.

Intre randurile de arcuri sunt montate benzi din spuma poliuretanica pentru a atenua efectul de val (transmiterea miscarilor in corpul saltelei) si pentru a reduce indicele de elasticitate. Este o saltea super pentru a dormii mai ales pe timpul verii!