Copilarie la alt nivel

Cum vacanta de vara se aproprie mai este timp sa te decizi ce cadou ii vei face copilului tau pentru promovarea anului scolar.

Vorbind cu mai multi parinti , majoritatea dintre acestia opteaza pentru o tableta sau un laptop doar al lor. Eu sunt de alta parere, deoarece copilaria trebuie traita in aer liber implicandu-te in activitati care sa dezvolte o crestere corecta si sa impiedice obezitatea care a devenit deja comuna in majoritatea copiilor de toate varstele.

Eu am ales sa fac nu unul ci trei surprize menita sa il tina toata vara afara pentru a se bucura de razele soarelui si a consuma energia.

Am gasit pe Dwyn cele mai bune oferte la casuta pentru copii, o masinuta pe care se poate deplasa si o trambulina cu plasa de protectie 396cm.
Toate produsele sunt de inalta calitate iar materialele nu sunt deloc toxice pentru copilul tau, deoarece producatorii confectioneaza in mod special produse pentru ccei mici.

Preturile la toate trei produsele au fost extrem de accesibile iar eu voi avea siguranta ca ii ofer o copilarie asa cum trebuie.

Este de inteles alegerea unor parinti de a le pune o tableta in fata ochiilor, dar in opinia mea in felul acesta se “spala pe maini”, deoarece o tableta presupune un stil sedentar si stat toata ziua pe canapea. In schimb cand ai de a face cu activitatiile in aer liber ale copiilor trebuie mereu mentinuta o atentie sportia dar rezultatele merita fiecare efort depus.

Recomand tuturor parintiilor sa opteze pentru produsele Dwyn din categoria accesoriilor in aer liber, deoarece copilul vostru va fi mult mai fericit topaind pe o trambulina decat in fata calculatorului.

Toate aceste produse sunt confectionate special pentru copii astfel veti avea siguranta ca acestia nu se vor lovi sau se vor zgaria in vreun obiect ascutit.

Vara aceasta promoveaza activitatile outdoor prin joaca!