Credit pentru nevoi fiziologice

Banca de Parteneriate Lugubre şi Macabre – BPLM, a lansat creditul Sapă de Lemn. Creditul se va acorda oricărei persoane fizice, fără loc de muncă, cu 3 copii minori în întreţinere şi început de chelie. Creditul se încadrează în limita a 30.000 euro şi are ca şi garanţie colaterală organele victimei clientului. Dobânda este foarte avantajoasă, creditul SDL având perioadă de rambursare de 3 luni cu o dobândă de doar 815% pe oră din care taxe de întreţinere şi administrare de cca. 345% pe oră.

Clienţii care au accesat până acum SDL se declară mulţumiţi

Am accesat creditul de când s-a lansat. În doar 3 zile de la acordare am intrat în faliment personal, mi s-a declanşat un cancer de colon şi am pierdut un picior în momentul în care am facut primul atac de cord dintr-o serie de 4 consecutive. Sper ca până la finalul creditului să-mi lase oamenii ăştia drăguţi de la BPLM măcar un breloc cu Sapa de Lemn. Dumnezeu să-i aibă în pază şi să le dea sănătate căci au fost alături de mine când am avut nevoie!

…a declarat Maria Adrăgomiroaieiprepuţserios din Vaslui, fostă câştigătoare luntitră la rubrica Janghina de la pagina 6.

Un produs mai vechi al BPLM, creditul pentru nevoi fiziologice Nu vreau să mă cac pe mine provoacă în continuare controverse pe piaţa bancară, motiv pentru care BPLM se gândeşte serios să-l rebranduiască. Astfel, noua variantă a creditului se va intitula Mă cac pe tine, nume care va ilustra mult mai bine poziţia băncii în ce priveşte clientul. Vechea varianta (credit de maxim 500 de lei pe o durată de 3 zile, cu o dobândă atractivă de doar 400% pe zi şi rambursare în aur la termen) a provocat un grav dezechilibru pe piaţa bancară din ţara noastră, îndeosebi datorită locuitorilor judeţului Vaslui care şi-au împodobit toate bordeiele cu perdele de marcă, împiedicând astfel privirile creditorilor care aşteptau cuminţi venirea serii pentru a rediscuta rata zilnică.

Maria Adrăgomiroaieiprepuţserios din Vaslui, contractatoare a unui Nu vreau să mă cac pe mine a declarat:

M-am săturat să mă cac pe mine şi l-am luat. Veneau vecinii zi de zi şi stăteau lângă poartă şi pe la geamuri şi aşteptau să ies să mă duc în grădină să mă cac. Şi cum a fost un an secetos, va imaginaţi cum arăta grădina. Cum să te ascunzi după un cactus uscat, cu ce să te ştergi? Şi aşa, zi după zi, neavând curajul să defechez în grădină, mă plimbam până la mall-ul lui Vasile şi mă căcam pe mine. Acum am scăpat de corvoada asta. Am luat creditul, am cumpărat o ladă de Evian, mi-am udat grădina şi am scăpat de privirile vecinilor.

Creditul pentru Nevoiaşi Personali şi Creditul pentru Zone Intime le voi trata ulterior, acum aflându-mă fiind situat plasat în criză de timp, spaţiu şi loc.