Cum atragi clientii prin branding pentru standuri expozitionale

De-a lungul anului am ocazia sa particip la mai multe targuri si expozitii, de la cele cu produse traditionale romanesti, la cele cu testare de produse si asa mai departe. Ceea ce observ de fiecare data e lipsa de branding la mai multe standuri expozitionale.

Va intrebati de ce mi-ar pasa mie, vizitator de targ sau expozitie, cat de brand-uite sunt standurile participantilor. Ei bine, de multe ori am ratat produse exceptionale pentru ca nu reuseau sa se remarce in multimea de oferte expuse.

Gandeste-te la cantitatea de informatie pe care trebuie sa o procesezi cat timp esti la un astfel de eveniment. Zeci, daca nu sute de producatori se intrec sa iti atraga atentia cu oferta lor. La cine te opresti si cine iti inspira mai multa incredere?

Eu ma opresc mereu la cei al caror branding este integrat nu doar in randul produselor, ci si in elementele ce compun standurile expozitionale. Uneori vin de acasa hotarat sa caut un brand anume, insa mereu ma mai surprinde un brand de care nu auzisem sau care nu era in topul preferintelor.

E vorba de acele branduri care investesc in standuri expozitionale si care au inteles cat de important e sa starnesti interesul prin elemente de design. Un stand aparte poate schimba total experienta cu brand-ul, si uite asa ma trezesc eu innebunit dupa un produs descoperit in cadrul unui targ.

Sunt convins ca multi vizitatori de targuri si expozitie sunt atrasi de standurile care au integrate elemente de branding, asa ca data viitoare cand mai ajungi la astfel de eveminente, tine minte ce ti-am spus si revino cu impresii.