Cum mentii un aer placut in toata locuinta

Umiditatea poate da batai de cap oricarei persoane, mai ales atunci cand locuinta nu este de dimensiuni foarte mari. Eu am descoperit insa solutia cea mai buna si economica pentru a tine umiditatea sub control in toate anotimpurile. Locuind la etajul 4 al unui imobil nu ma bucur de o pozitie tocmai strategica pentru a evita dezavantajele produse de fenomenele meteorologie. Pe timpul verii se aduna umiditatea aerului iar in anotimpul rece aceasta este provocata de ploi si de zapezile abundente. Insa, am descoperit ca la magazinul online Alecoair este comercializata o gama variata de aparate de dezumidificare.

Eu am ales un dezumidificator casnic, deoarece suprafata garsonierei nu depaseste 30 de metri patrati.

Dezumidificatorul Meaco, de 12 L, are si functia de purificator care este la fel de importanta. De cand am comandat produsul s-a simtit o schimbare semnificativa in garsoniera, deoarece aerul este mult mai respirabil iar peretii numai transpira. Avantajul acestui aparat de dezumidificare este ca pot sa il plimb oriunde am nevoie, chair si in baie in timpul dusului.
Cu ajutorul acestui dispozitiv reusesc sa imi usuc rufele intr-un timp mult mai rapid decat inainte, deoarece creeaza un mediu placut si uscat.

Dezumidificatorul Meaco poate fi folosit in mai multe trepte. Astfel se selectioneaza gradul de umiditate dorit in incapere.

Este foarte silentios iar consumul nu este deloc mare, deoarece consuma cu mult mai putin decat o plita electrica. Atunci cand se atinge umiditatea dorita acesta se va opri si va reporni in 30 de minute pentru a verifica daca s-a produs vreo schimbare in aer.

Cu siguranta, este una dintre cele mai bune investitii pe care le-am facut in ultimul timp iar reprezentantii magazinului Alecoair.ro au fost foarte amabili chiar si atunci cand i-am contactat telefonic.

Recomand cu toata increderea achizitionarea unui dezumidificator pentru a combate efectele nocive ale aerului umed, in special pe timpul verii.