Cum sa iti rezolvi problemele financiare in prag de sarbatori

Orasul este plin de lumini feerice, targurile de Craciun si-au deschis larg portile. Peste tot casute de turta dulce, decoratiuni luminoase si stralucitoare, si figurine reusite de ciocolata. Le privesti cu atentie si intinzi mainile cel putin sa le mangai si ii spui coltului acela de inima de copil din tine ca nu se poate si este randul celui mic sa se bucure.

Baietelul meu tocmai a scapat de raceala, dar mai tuseste si este inca ragusit si aseara m-a rugat sa imi fac timp sa il duc la unul dintre targurile de Craciun. Timp imi fac si daca dorm cu 4 ore mai putin si stau sa gatesc la noapte, dar problema este ca nu avem bani suficienti. S-au dus pe medicamentele lui.

Trec pe strada si imi framant mintea sa caut o idee. Inelul de logodna ma strange. Asa se intampla de cate ori sunt nervoasa sau obosita. Abia il scot din deget si ma gandesc cate case amanet Bucuresti ar fi dispuse sa il primeasca si sa imi dea bani sa il pot rasfata pe cel mic…

Surad fericita si ma gandesc ca in curand voi primi prima de Craciun si voi putea sa imi recuperez inelul de logodna a carui absenta cei dragi n-o vor remarca, fiindca il scot des de pe deget.

La amanet Crangasi era coada, iar cel mic ma astepta nerabdator acasa. Am plecat mai departe si mi-am dat seama ca lumea este multumita de serviciile lor de asteapta si 15-20 de minute sa plece cu banii de la ghiseu.

In sfarsit am avut puterea sa zambesc, cand am ajuns la amanet Unirii si am putut sa vorbesc cu operatorul de serviciu.
Nu ma steptat sa primesc atat de multi bani cu un comision acceptabil. De aici am aflat ca se pot face programari telefonic si online, dupa cum se pot solicita evaluarile bunurilor de la domiciliu.

In prezent, la casele de amanet se primesc: tablete, telefoane, electronice, ceasuri de lux, bijuterii din aur, argint, platina si diamante si autoturisme.
Datorita lor, am putut sa imi fac copilul fericit si nici macar nu a cerut mult, ci a fost fericit sa mearga acolo cu mine si sa isi bucure privirile cu toate lucrurile frumoase.