Cum scapi de gandaceii cu dungi maro

Gândacul cu dungi maron este o insectă de dimensiuni reduse, insecta adultă atingând lungimea de 10-14 mm. Acesta se diferențiază de alți gândaci prin coloritul specific, datorat celor două dungi maro deschis care se întind pe abdomen și pe aripi.

Gândacul cu dungi maron preferă să fie într-un mediu cu temperaturi ridicate și nu are nevoie de multă umezeală, astfel încât indivizii aparținând acestei specii vor putea fi identificați pe tavane, prin dulapuri și prin sertare, precum și în interiorul electrocasnicelor, în zona motoarelor acestora. La fel ca acei gandaci de bucatarie.

Gândacii cu dungi maron au activitate preponderent nocturnă, însă în situația în care au nevoie de hrană ei vor putea fi văzuți și pe timpul zilei.
Gândacii cu dungi maron sunt insecte necrofage, hrănind-se cu resutirde insecte moarte sau cu plante aflate în putrefacție. Ei pot însă să se hrănească în casă și cu legăturilor de cărți, adevizii de la tapet și timbre, acestea constituind o importantă sursă de amidon, preferată de gândacii cu dungi maron.

Deși nu provoacă efectiv daune caselor noastre infestația cu gândaci cu dungi maron este de evitat în mod sigur. Pentru a scăpa în mod eficient și definitv de prezența acestor insecte din case este indicat să apelați la serviciile profesioniste pe care vi le oferă compania de dezinsecție, dezinfecție și deratizare Constanta.

Experții DDD vor identifica exact specia de dăunători care vă cauzează neplăceri sau chiar probleme severe și va proceda la exterminarea acestora prin metode profesioniste, adpatate pe fiecare specie de dăunători în parte pentru rezultate optime. Lista serviciilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare pe care vi le oferă compania DDD, precum și tarifele aferente acestora o regăsiți pe site-ul 0219662 .

Prin intermediul ferestrei chat pe care o regăsiți pe site puteți intra în contact cu consultanții companiei care vă pot furniza informații utile cu privire la dăunători, metode de combatere a acestora, iar cu ajutorul ferestrei dedicate acestui scop puteți beneficia de o estimare rapidă a soluțiilor la problemele dumneavoastră precum și la costurile pe care acestea le implică.
Pentu evaluare gratuită sau pentru programarea unei inspecții puteți apela compania DDD și prin intermediul telefonului la numărul 0219662.