Blood Gore Collection Barbie Dolls

Bashed Head Barbie

Barbie-doll-model

Modelul Bashed Head Barbie este un model foarte apreciat de către copilele între 2-12 ani. Modelul permite ruperea capului în 6 bucăți distincte, auto-distrugere programabilă cu 3 trepte. Degetele și mâinile sunt complet detașabile și dotate cu punguțe cu sânge de capră cu aditivi pentru o experiență cât mai firească. Pachetul conține un ciocănel de mici dimensiuni pentru zdrobit diversele părți ale păpușii precum și un manual pentru recomandări de jocuri în grup.

Arsenist Barbie

Barbie-doll-model-fresh-class

Modelul Arsenist Barbie este un model recomandat copiilor cu tente piromane. Modelul conține 8 capse pirotehnice de putere medie și 2 capse de putere mare, capabile să zboare părți aleatoare din corpul păpușii la distanțe apreciabile. Podoaba capilară este fabricată din păr de iac, rezistent la temperaturi înalte precum și la foarfeci semi-profesionale. Disponibile în varianta Angel (cu ochi albaștri și calzi) și Shark (cu ochi negri, inexpresivi). Pachetul conține mănuși și cască de azbest, mărimile 32-42, pentru o protectie sporită a odorului dumneavoastră.

Blood Gore Barbie

Barbie-Doll-covered-in-blood

Modelul Blood Gore Barbie este un model unic, unisex, care dă și numele colecției. Destinată în principal copiilor cu înclinație spre măcelărie, este intens folosită și în reclamele la detergenți. Păpușa are o expresie pașnică, ochi jucăuși și este dotată cu nu mai puțin de 2 litri de sânge de capră cu aditivi. Este o jucărie recomandată copiilor cu vârste între 2-6 ani, deoarece pot dormi liniștiți cu ea în brațe, inspirându-le o stare de liniște și pace. Păpușa reacționează la orice fel de stimuli, împroșcând sânge prin toate orificiile chiar și la cel mai mic zgomot. Se poate folosi și pe post de sonerie.

fuckin’ shit, am uitat sursa, cum o regăsesc, cum o adaug, merită.

One thought on “Blood Gore Collection Barbie Dolls

 • November 28, 2010 at 11:11 PM
  Permalink

  Când aveam vreo 15 ani, am mers la ziua de naștere a unui prieten (Darius). Nah, și sora lui avea ceva păpuși prin cameră, iar noi – cum ne-am torpilat bine – normal că le-am bătut în cuie de perete, le-am pus mâinile în loc de picioare până au arătat ca și chestia aia din Exorcistul. Le-am băgat ochii în orbite de zici că aveau sindromul Down, le-am topit obrajii la becul de la lampa de birou, etc. Nah, drunk people ideas of fun.
  În final, arătau cam ca și pozele de mai sus.
  Normal că a ajuns acasă și sora lu’ ăsta și s-o isterizat toată ca proasta, o plâns și ne-o dat în gât la maică-sa.
  Good times.

Comments are closed.