Da’ de ce plm?

Din ciclul De ce plm?!?

1) 700 de ţigani vor fi ajutaţi în următorii doi ani să se integreze pe piaţa forţei de muncă şi cică să scape de discriminare. Proiectul va costa 2 milioane de para. Hai să uităm de toate celelalte locuri unde puteau fi pompaţi banii ăştia. Să nu facem nici o paralelă cu ţşpe zeci de şcoli de prin toată ţara care n-au acoperiş sau pereţi, sau cu pensionari care trebuie să trăiască din 50 de euro pe lună. Să integrăm ţiganii pe piaţa de muncă, să-i şi şcolim puţin să nu fie tocmai analfabeţi când ne fac de rușine prin alte ţări.

2) Nicolae Guţă ajunge in LeMonde? Şi afirmă că se simte foarte patriot deşi e un ţigan borât?

4 thoughts on “Da’ de ce plm?

 • December 21, 2010 at 1:14 PM
  Permalink

  Francezii le dau bani sa vina acasa, aici iar primesc bani pentru ca sunt discriminati… Eu zic sa se adopte o ordonanta de urgenta prin care sa fie scutiti de munca, ca taxe oricum nu platesc. Pula mea, la anul ma declar tigan si incep sa traiesc grande.

 • December 24, 2010 at 2:16 AM
  Permalink

  Da asta nu e partea cea mai rea.Din 3 mil de para , 90% vin in salariile managerilor, angajatilor, consultantilor.. etc, pt ca daca te gandesti logic, ce p.m. faci cu atatea milioane cu care nu construiesti practic, sau fizic nimic. Doar consiliezi si integrezi, si scapi de discriminare. Deci vrajeli, si furt din banii tarii + banii ue.
  Si dupa aia o sa ne ceara UE banii napoi. Cum parca s-a mai intamplat.

 • March 16, 2011 at 8:55 PM
  Permalink

  Unii romani se plag ca tiganii nu-s integrati cum trebuie in societate, ca nu merg la scoala, nu muncesc, iar atunci cand se face ceva pentru a interga minotitatea asta “in rand cu lumea” tot nu-i bine.

 • March 24, 2011 at 5:34 PM
  Permalink

  Propun sa se investeasca in integrarea lor prin achizitionarea de cantitati insemnate de Zyklon B. Ce zici de asta?

Comments are closed.