Daca esti in cautarea unui motor electric trifazat, aici vei gasi solutia!

Motoarele electrice trifazate sunt extrem de folosite la scara larga la mii de aplicatii industriale, fiind intalnite in orice fabrica. Acesta este un dispozitiv ce transforma energia electrica in energie mecanica. Un motor electric trifazat standard este auto ventilat, cu rotor in colivie si este construit in conformitate cu cele mai recente standarde internationale privind deformarile electrice si mecanice.
Daca esti in cautarea unor motoare electrice trifazate, trebuie sa stii ca poti sa achizitionezi un astfel de aparat, dintr-o sursa de incredere dar si la un pret extrem de avantajos. Poti cumpara un astfel de motor electric trifazic cu puteri cuprinse intre 0.09 kW pana la 1400 kW, avand carcasa din fonta sau din aluminiu pentru o pretectie cat mai sporita si completa a motorului propriu zis, de la Mecha Tech, prin intermediul site-ului Ci.ro
Motoarele electrice trifazate sunt de mai multe tipuri, insa toate au:

  • Clasa de protectie impotriva apei si prafului IP55
  • Clasa de izolatie F
  • Functionare S1, optional pana la S9 inclusiv
  • Zgomot redus

Apeland la serviciile Mecha Tech vei putea beneficia la cerere de: motoare electrice cu ax dublu, motoare ce sunt servo-ventilate ideale pentru medii umede, tensiuni sau frecvente speciale si asa mai departe. Aceste tipuri de motoare electrice trifazate standard sunt construite cu 2 poli cu 3000-2800 rpm, 4 poli cu 1500-1400 rpm, 6 poli cu 1000-900 rpm sau 8 poli cu 750-700 rpm. Pozitiile de montaj pentru motoarele electrice trifazate sunt urmatoarele: B3 cu picioare, B5 cu flansa mare, B14 cu flansa mica si B35 cu flansa si talpa.

Pe site-ul Ci.ro prin care Mecha Tech comercializeaza piese de schimb si subansamble industriale, veti putea gasi foarte multe produse de acest tip. Toate produsele dispun de descriere astfel incat sa puteti fi siguri de urmatoarea achizitie. Toti clientii vor beneficia de acelasi tratament si consultanta venita de la profesionisti, astfel incat serviciile sa fie de cea mai buna calitate, exact conform cu nevoile fiecarui client in parte.

Pe scurt, categoriile in care sunt impartite piesele si subansamblele industriale comercializate de Mecha Tech, sunt: motoreductoare, transmisii, SNEC, elevatoare, vibrare materiale tehnice si conveioare. Toate acestea contin o gama foarte variata de alte produse fiind de cea mai buna calitate dar si la preturi competitive, avand un raport dintre pret si calitate excelent pentru orice buzunar.

Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ii contactati pe acestia prin intermediul datelor de contact prezentate pe site si cu siguranta veti primi raspunsul corect indiferent de intrebare.