Dan Şova e mai prost ca Dan Şova

După ce joi declara cu surle şi trâmbiţe că luni se reziliază contractul cu Bechtel, Dan Şova a declarat azi că nu se reziliază nimic, cel puţin nu azi, cel puţin nu până la prânz, poate mai pe seară. Contractul cu Bechtel promitea României 415 km de autostradă, lucrările începând în 2004. De la semnarea lui şi până în anul de graţie 2013, românii au ieşit şi fu*uţi şi cu banii luaţi, rămânând cu eternii 50 de kilometri de la Turda până în sfânta zi de azi. Kilometri pentru care s-au plătit mai bine de un miliard de euro.

P.S.

“Datele istorice arata ca la Iasi au fost omorati 24 de cetateni romani de origine evreiasca de soldatii din armata germana (…) Nu au participat soldati romani. Este un lucru lamurit istoric”, a declarat Şova, într-o emisiune televizată, la începutul acestui an. Istoricii estimează că peste 13.000 de evrei au fost ucişi în Pogromul de la Iaşi din 1941.

Partidul l-a sanctionat pe Sova la acea vreme: l-a demis din functia de purtător de cuvant al PSD şi l-a trimis la Washington, să studieze Muzeul Memorial al Holocaustului din SUA. Acum e ministru.

dan_sova