De ce îl votez pe Bolojan?

Pentru că a făcut aproape tot ce se putea face în 4 ani, într-un oraș sodomizat de Filip și pedelei timp de N ani.  Și pentru că nu vrea să se oprească aici.

Pentru că am unde parca mașina și pentru că mă pot plimba pe malul Crișului fără să dau de căcați și țigani din 2 în 2 metri. Pentru că nu mai dau cu mașina în 30 de gropi în 100 de metri și pentru că pot ajunge pe podul nou în Rogerius fără să mai stau la cozi pe bulevarde. Pentru că s-au dărâmat o grămadă de chioșcuri și bodegi troglodite care stricau aspectul orașului. Pentru că nu mai văd lebenițe vândute în stația de tramvai. Pentru că au apărut o gramadă de spații verzi și parcuri. Pentru că deși s-au tăiat niște copaci bătrâni și inutili s-au plantat alții să le ia locul. Pentru că nu mai trebuie să stai cu săptămânile după un buletin sau un pașaport. Pentru că Primăria are o piramidă care și-a atins scopul și nu mai trebuie să mergi cu cafeaua și plicul să beneficiez de dreptul tău.

Pentru că nu mai auzi că se pavează centrul cu borduri din China sau că se face un parc de 50 de metri pătrați cu 20.000 de ero (se aude domnule Groza?) Pentru că nu promite reabilitarea termică a unui oraș în 4 ani (se aude UNPR?) Pentru că nu agită ca o găină fără cap și fără realizări (se aude Vușcan?)

Pentru că văd că banii din impozite nu merg în puțul fără fund al unei găști politice.

Pentru că MUIE PSD și MUIE PDL și o călduroasă MUIE UDMR!

2 thoughts on “De ce îl votez pe Bolojan?

Comments are closed.