Decor de nunta din damasc Evilife

Bunica m-a initiat in cultul pentru damasc. Parca o aud vorbind autoritar:
-Pe vremea mea numai fetele boierilor si cele ale bogatilor aveau ca zestre lenjerii de damasc. Doamne, ce finete, ce aspect, ce tesatura! Multa vreme oamenii nu dormeau pe o astfel de lenjerie, ci puneau asa doar ziua un cearsaf din damasc pe pat sa-l vada musafirii si de multe ori il luau dupa plecarea acestora.
Am ras atunci fiindca mi-am imaginat jocul de-a:”Uite damascul, nu este damascul!”
-Toata viata mi-am dorit si eu o lenjerie de damasc, dar la tinerete nu am putut sa-mi cumpar si pe cele care le-am cumparat mai tarziu le am in lada de zestre pentru tine. Sa nu le arunci, te rog! Sa nu iti fie rusine cu damascul meu!

Intre mine si damasc a fost dragoste la prima vedere. Mi-a placut tot la el: aspectul, senzatia pe care o da la pipait, rezistenta, nobletea.
Sunt fericita ca bunica este in viata, este sanatoasa si va fi prezenta la nunta mea. I-am pregatit o surpriza pe cinste: sala de mese va fi decorata cu damasc, cumparat de la materiale Evilife.

Pe fata de masa din damasc va manca bunica, asa cum faceau odinioara cei bogati, damascul ivoaire va fi vedeta decorului si trandafirii banan si lacramioarele (chiar daca se zice ca aduc lacrimi, mizez pe lacrimile de fericire). Tortul miresei va imita textura damascului, scaunele vor fi imbracate in acelasi material, voi face risipa de damasc pe care la sfarsit i-l voi darui bunicii.
Daca as fi sigura ca nu alunec as imbraca si scena in damasc satinat, valsul miresei pe o scena alba, captusita cu prima tesatura care a aparut in lume si care mult timp a fost semn de mare noblete!
Unde gasesc eu atata damasc? Unde gasesti cati metri vrei de bumbac satinat si tesatura traditionala, de etamina si material creponat?
In magazinul Evilife.ro unde se gasesc toate materialele din lume: docul din care isi facea pantaloni bunicul si finet pentru rochia bunicii.
-O, sa fi trait tu in vremurile acelea de demult si sa fi vazut lumea sala imbracata in damasc, s-ar fi crezut ca esti cea mai bogata persoana din univers! As vrea sa pot intoarce timpul inapoi, iar tu sa ma razbuni.

Bunica este fericita-fericita, iar ochii ii inoata in fericire. Fiindca o iubesc, i-am mai pregatit o surpriza pe cinste. La sfarsitul nuntii, atunci cand mie mi se ia voalul si mi se bune baticul, adica intru in randul nevestelor, noi, mirii le dam cadouri nasilor, domnisoarelor de onoare si familiei ca sa le multumim ca au venit la nunta si sa le aratam cat de mult ii respectam. Eu voi scoate atunci diftina si finetul, materialele dupa care ofteaza si acum.
Evilife este un magazine pe gustul meu ai al bunicii, pe gustul tuturor femeilor din lume care iubesc frumosul si confortul pentru ele si pentru familiile lor.
Bunica poarta si acum rochiile din materialele tineretii sale si se bucura de damascul ramas de la decorarea salii de nunta.