Despre achizitia de accesorii auto

Se spune deseori ca masina este o extensie naturala a persoanei ce o o conduce. Iar majoritatea barbatilor vor un autoturism cu personalitate, ce sa indeplineasca in plus o serie de functii. Tocmai de aceea, dupa achizitie, aleg sa investeasca sume considerabile de bani in modificarea sau imbunatatirea acestuia. Lasand la o parte aspectele de ordin tehnic sau mecanic, ne vom indrepta atentia catre tipurile de accesorii auto ce pot sa imbunatateasca calitatea sofatului, fiind utile atat in calatorii lungi, cat si in drumuri scurte sau pentru buna dispozitie a celorlalti pasageri. O gama variata de accesorii auto e disponibila pentru achizitie aici – sa privim asadar catre aceste principale subcategorii de produse.

cars-accessories-7

Pentru ca timpul sa treaca mai usor, in special pentru cei micuti, de pe bancheta din spate, azi sunt disponibile o gama variata de televizoare sau dvd playere portabile.

Sistemele GPS ne ajuta fara indoiala sa ajungem unde trebuie; in plus, sunt mai accesibile decat desfacerea unei harti de hartie, in trafic. Pentru o siguranta sporita, in timpul sofatului, aceste accesorii auto pot sa fie setate/programate inainte de a porni la drum.

Remorcile auto sunt alte accesorii ce par ca prind tot mai mult teren. Ele suplimenteaza spatiul de depozitare al portbagajului si permit transportarea obiectelor mai voluminoase intr-un mod sigur. Ele pot sa fie atat cu prelata si schelet metalic, cat si de tip simplu.

Aspiratoarele auto, trusele de chei, parasolarele, husele pentru scaune sau volan, presurile, odorizantele si adezivii sunt de asemenea cateva articole ce sunt incluse in acest segment extrem de important.

Sa nu uitam odorizantele auto, solutiile de curatare, spray-urile de polish, detergentii – chiar daca intra in segmentul de cosmetice auto, rolul lor este de asemenea de a imbunatati experienta soferului si confortul pasagerilor.

Sute de produse din segmentul de accesorii auto pot sa fie cumparate la Selgros, in orasul tau. Alege sa investesti in functionarea si aspectul masinii tale, apeland la solutii profesionale, la preturi accesibile!

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199