Dezmembrari Lilieci – cele mai bune servicii de dezmembrari auto!

Dezmembrarile auto reprezinta alternativa perfecta pentru acei proprietari de autoturisme care au intampinat probleme la masina, insa bugetul poate ca nu le permite o reparatie cu piese noi noute din magazin.

Chiar daca prin serviciile de dezmembrari nu va puteti repara masina in proportie de 100% existand si piese ce nu trebuie achizitionate second hand, totusi reprezinta o baza extrem de buna in special pentru cei care au nevoie de componente exterioare sau interioare

Piesele consumabile precum discuri si placute de frana, kit-uri de ambreiaj, elemente de directie, rulmenti si asa mai departe, nu se recomanda a se achizitiona din dezmembrari deoarece acestea pot avea o uzura mult mai mare decat pare la prima vedere si in acest fel investitia va fi facuta in zadar, in scurt timp fiind nevoiti iar sa investiti. In plus, este vorba si de piese ce pot pune in pericol siguranta traficului rutier.

Se pot achizitiona fara nici un fel de problema piese si componente ce tin de caroserie, interior sau piese motor, fiind mult mai usor de determinat starea lor. Probabil cele mai cumparate din dezmembrari sunt componentele exterioare deoarece acestea se degradeaza foarte usor datorita aparitiei ruginii, ori sunt afectate in urma unui accident.

Bari de protectie, aripi, portiere, haion, capota, trager, faruri, oglinzi, chiar si geamuri si asa mai departe, sunt printre cele mai cautate, deoarece costurile de achizitie sunt foarte mici si de asemenea in cazul elementelor de tabla, le veti putea achizitiona exact in culoarea dorita, scutindu-va astfel de cheltuieli importante cu vopsitoriile.

De asemenea majoritatea pieselor din dezmembrari sunt originale, deci de cea mai buna calitate, adesea fiind mult mai avantajoasa o astfel de alegere decat sa achizitionati piese noi din magazin.

Este totusi foarte important ca in momentul in care v-ati decis sa achiztionati piese si componente din dezmembrari, sa o faceti dintr-un parc de dezmembrari autorizat si serios si care sa va ofere eventual si o garantie.

Dezmembrari Lilieci poate reprezenta pentru dumnavoastra solutia perfecta pentru a va putea readuce masina la starea initiala, totul fiind posibil cu un buget redus dar si cu piese si componente bune calitativ.

Acestia va pun la dispozitie prin parcul de dezmembrari auto, piese si componente de toate felurile si pentru toate tipurie de autoturisme intalnite pe drumurile de la noi din tara, fie ca este vorba despre Volkswagen, Opel, Mercedes, Audi, Renault, BMW, Rover, Mazda, Skoda, Ford, Hyundai, Fiat, Peugeot, Seat, Citroen sau Kia.

Parcul de dezmembrari se afla in localitatea Lilieci, de unde vine si denumirea, din judetul Ialomita. Este un parc de dezmembrari ideal atat pentru cei care locuiesc in apropiere, cat si pentru cei din restul tarii, produsele fiind trimise si prin curier.

Masinile celor de la dezmembrari Lilieci sunt desfacute cu mare grija de catre un personal autorizat, in cele mai sigure conditii si cu scule si unelte moderne si de cea mai buna calitate, astfel incat sa nu existe riscul deteriorarii pieselor.

Dupa demontarea efectiva a pieselor, urmeaza o verificare amanuntita a acestora, astfel incat sa exista o siguranta care sa ateste faptul ca piesele sunt intr-o stare numai buna pentru a fi reutilizate.

In final, dupa etapele demontarii si inspectarii pieselor, urmeaza urcarea anunturilor pe site-ul dezmembrarililieci.ro, astfel incat sa puteti comanda simplu si rapid in doar cateva click-uri, fara a mai fi necesara o deplasare la sediul parcului, deplasare care de asemenea este practic imposibila pentru aceia care nu locuiesc in apropiere.

Stim cu totii cat de repede se pot strica masinile la noi in tara, iar in mare parte acest lucru se datoreaza drumurilor extrem de proaste, in anumite zone, asfaltul fiind complet inexistent. Ei bine, aceasta combinatie dintre drumurile proaste si masinile simple de oras in special care poate au si o varsta usor inaintata, va duce destul de frecvent la inlocuirea diverselor piese.

Cu ajutorul echipei dezmembrari Lilieci va veti putea bucura de autoturismul personal mentinut constat intr-o stare buna de functionare si astfel veti avea garantia faptului ca nu va va lasa niciodata la nevoie, indiferent de situatie sau cat de indepartata ar fi destinatia.

Toate detaliile atat despre servicii cat si despre piese in sine va sunt puse la dispozitie pe site, astfel ca va sfatuiesc sa il accesati si cu siguranta nu veti regreta.