Di pi lingă Prut

Mostră monstruoasă de jurnalism epic, a doua pe ziua de azi, vine tot din …din… da, din Moldova. De la inpascani.ro mai exact, google it, nu le mai dau link.

Trei ştiri mi-au captat astăzi atenţia.

1) S-a dezechilibrat de pe bicicletă şi a căzut!

Zilele trecute, pe raza localitatii Cristesti, un barbat de 34 de ani, Ionel H., se plimba cu bicicleta, impreuna cu fiul sau de numai patru luni; barbatul aflandu-se sub influenta alcoolului. In timp ce mergeau pe strada, micutul si-a prins piciorul in spitele bicicletei. Barbatul s-a dezechilibrat si a cazut. In urma cazaturii, baiatul a suferit o fractura la glezna, iar tatal sau a suferit un traumatism cranio-cerebral sever cu pierderea starii de constienta.

Traducerea: Bat poolă fiind, Ionel se întorcea de la crâşmă cu plodul după el. Şi a căzut. Şi şi-a pierdut starea de conştienţă în care nu se afla. Din vina plodului. Atââât!

 

2) Microsoft i-a plătit un milion de lire sterline unei femei ca să tacă!

Natalie Ayres, una dintre cele mai vechi angajate de la Microsoft, ar fi fost platita cu peste un milion de lire sterline ca sa accepte o decizie controversata.  Femeia a lucrat 15 ani in cadrul firmei, timp in care a urcat treapta cu treapta.

Traducerea: Deci o avem pe Natalie Ayres, care a urcat treaptă cu treaptă până a acceptat o decizie controversată, avem Microsoft şi avem o sumă care se cunoaşte. Ce ne-ar putea interesa mai mult la o ştire decât suma?! Decizia controversată, ce-i aia şi pe cine ar putea interesa? Fuck it!

 

3) Păşcănenii vor avea parte de plăcinte!

“In perioada imediat urmatoare, la Pascani s-ar putea organiza un festival al placintelor. In ultima sedinta extraordinara de Consiliu Local, primarul Grigore Craciunescu a initiat un proiect de hotarare prin care dorea sa se organizeze, la cererea pascanenilor, conform spuselor lui, un festival al berii. Dar acum nu s-a stabilit nimic exact. Doar s-a pus in discutie acest lucru”

Traducerea: Nu există, daz not compileit!

 

 

 

2 thoughts on “Di pi lingă Prut

Comments are closed.