Dorintele doamnelor

Doamnele, indiferent de varsta, adora sa primeasca flori, bijuterii si cadouri! Am auzit multe discutii de genul: ”Nu vreau sa mor intr-un anotimp in care nu este flori! Sa imi aduceti flori, cat de multe flori si in ziua inmormantarii, fiindca toata viata mi-au placut florile!”

Unii vorbesc cu detasare despre clipa aceea a plecarii si asa ar trebui sa abordam toti subiectul. Moartea trebuie privita ca un ciclu cosmic, ca o forma de integrare a omului in absolut, tocmai de aceea sa traim cu intensitate frumosul clipei!

In prezent, florariile de prestigiu, asa cum este si Sympathyflowers au flori frumoase in toate anotimpurile.

Aici gasesti trandafiri proaspeti: albi, rosii si portocalii, cale, hortensii, gerbera, crizanteme si orhidee si chiar si in toiul iernii, cand Crivatul bate cu putere prin pomii pustiiti, de aici se pot comanda cele mai frumoase coroane funerare rotunde.

Cercul, roata sunt simboluri ale ciclurilor repetitive, tocmai de aceea omul trebuie sa fie constient ca asa cum isi cinsteste batranii din familie si isi respecta mortii, va beneficia de tratamente similar din partea apartinatorilor sa, de unde si zicala: „Roata este rotunda.”

O coroana rotunda este perfecta si florile care servesc la realizarea ei sunt perfecte. Maestrii le aleg sa aiba tije si petale perfecte si le pun in aranjamente de nota 20 alaturi de accesorii si plante decorative.

Combinatiile florale sunt remarcabile, atat culorile, cat si parfumurile si formele lor se completeaza reciproc. Preturile produselor realizate in acest atelier de lux incep de la 450 de lei si se opresc la 750 de lei si fiindca valoarea unei comenzi depaseste suma de 200 de lei, transportul la adresa indicata este gratuit.

De la ora 9 a.m, pana la ora 20 poti plasa comanda si coroana este livrata in aceeasi zi, in cazul in care urgentezi finalizarea acesteia.

Este adevarat ca stai ore intregi sa te decizi, fiindca toate sunt nemaipomenit de frumose. Sunt ca niste rochii de ocazie facute din materiale diferite, dupa o croiala diferita, din culori diferite.

Din iubire fata de cel care a plecat pe ultimul drum si de suparare ca nu mai este iti vine sa i le duci pe toate la capela sau pe mormant, sperand ca se va scula vazandu-le cat sunt de frumoase.

Coroanele in nuante de alb-verde si crem sunt distinse, cele portocalii sau rosii inveselesc atmosfera, cele alb-mov au ceva nobil in modul in care arata.
Cu ajutorul filtrului de comanda poti selecta marimea: S, M sau L.

Numai de aici puteti comanda pentru distinsele doamne care v-au luminat vietile cu soarele iubirii lor coroane funerare din hortensii, orhidee, trandafiri, crizanteme, crini si garoafe tot timpul anului, iar florile sunt proaspete-proaspete si arata perfect.

In prezent, datorita acestui furnizor de aranjamente funerare si cel care a flat in ultimul moment de decesul unei persoane apropiate se poate achita elegant de sarcina morala de a duce cele mai frumoase flori asezate cu gust intr-o jerba sau o coroana rotunda care va indulci putin durerea familiei si va ramane mai mult timp frumoase pe mormant de parca florile doresc sa parfumeze somnul vesnic al celor dusi departe…