Echipa perfecta pentru inlocuirea parbrizelor!

Parbrizeacasa.ro este cea mai buna solutie si iti poti rezolva problema schimbarii parbrizului in cel mai scurt timp dar si la un pret foarte avantajos, ba mai mult de atat, chiar la tine acasa.

Fie ca este vorba de parbrize BMW Bucuresti, Audi, Renault, Dacia, Citroen, Alfa Romeo, Ford, Fiat, Daewoo, Kia, Daf si asa mai departe, aici vei gasi parbriz pentru orice masina, autoutilitara, autocamion si chiar utilaje pentru constructii sau utilaje agricole.

Trebuie sa admitem marea majoritate dintre noi, ca nu ne putem descurca fara o masina. Adesea locul de munca poate fi aflat in cealalta parte a orasului, ori intr-o zona sa zicem greu accesibila unde pe unde nu exista curse ale mijloacelor de transport in comun.Fie ca este vorba de utilizarea acesteia pentru a merge la serviciu ori la cumparaturi de weekend sau vacante, masina pentru foarte multi dintre noi este un prieten fara de care viata ne-ar fi mult mai grea.

Detinerea unui autoturism evident ca presupune si responsabilitati mult mai mari. Este nevoie sa intretinem un autoturism astfel incat acesta sa ne poata garanta siguranta atat noua cat si celorlalti participanti ai traficului.

Pentru ca tot suntem in plina iarna, trebuie de asemenea sa incercam pe cat posibil sa ne protejam masinile de parcarile amenajate chiar langa blocuri sau cladiri deoarece gheata formata pe marginile acestora ar putea provoca daune destul de insemnate nu doar un parbriz fisurat.

Daca te numeri printre cei care au avut ghinionul sa isi gaseasca masina cu parbrizul fisurat fie de la gheata fie pur si simplu din rea intentie sau orice alt motiv, parbrizul va trebui inlocuit in cel mai scurt timp posibil

Fie ca locuiti Bucuresti sau pe raza judetului Ilfov, trebuie sa stiti ca aveti pe cine sa va bazati. Echipa Parbrizeacasa.ro va sta la dipozitie 7 zile din 7, cu parbrize dar si geamuri laterale plus lunete de cea mai buna calitate, de la producatori precum: Fuyao, Saint-Gobain Sekurit, Guardian, Pilkington, Benson. De asemenea inlocuirea unui parbriz nu dureaza decat o jumatate de ora si se va realiza folosindu-se numai unelte si adezivi de cea mai buna calitate. Garantia primita este de 2 ani aplicandu-se atata timp cat clientul va respecta cateva reguli simple, astfel incat adezivul sa se usuce corespunzator evitandu-se orice neplacere precum infiltratiile de apa.

Profita acum de cele mai bune preturi la parbrize multimarca, avand posibilitatea de a-ti inlocui parbrizul masinii tale in cel mai scurt timp de la solicitare, acestia fiind prezenti la datorie in funtie de solicitarile deja existente si programul tau bineinteles. De asemenea, cei de la Parbrizeacasa.ro se ocupa si de lipirea chederelor dar si de montarea parbrizelor cu senzori de ploaie si lumini, incalzite, camera, headup, antena si asa mai departe.

Poate cel mai mare avantaj, chiar si in ciuda faptului ca preturile sunt extrem de mici, este ca daca vei apela sa serviciile acestora nu vei mai pierde timpprin diverse service-uri in cautarea produselor de calitate dar si a preturilor mici deoarece aici le vei primii la pachet.