Ei sunt printre noi

De-a lungul timpului s-a dovedit ştiinţific. EI au fost printre noi.

Ei ne-au construit piramidele (noi n-am mai făcut nici una de 2500 de ani, ce fac arabii nu se pune, ăia îs de-ai lor).

Tot ei ne-au dat jos din copac (mai puţin pe bucureşteni)

Ei au inventat Caracal (un experiment scăpat de sub control)

Ei au inventat berea (dumniezo să-i ţină şi să le dea sănătate şi mult kerosen şi tot ce vor ei)

Ei ne-au făcut cercuri în porumb (atunci erau beţi)

Partea proastă ca tot ei i-au lăsat pe Michael Jackson şi pe Fernando de la Caransebeş (unu s-a plictisit şi s-a dus acasă, pe celalalt îl aşteptam cu mare nerăbdare să facă acelaşi lucru)

Cum bine au gândit şi redat producătorii M.I.B., ei se ascund printre noi, sunt alături de noi în fiecare zi, ne spionează şi încearcă să ne afle cele mai negre secrete dar şi cele mai noi invenţii.

Acum revenind la oalele trotinetice. Mă trezesc eu acum câteva nopţi, câinele lătra dubios, luminile dansau ciudat pe tavan, peştii săreau din acvariu şi se ascundeau în sobă, tot felul de chestii ciudate în jurul meu. Mă iau după zgomotul ciudat ce se auzea din bucătărie şi ajung în faţa unei plase cu cartofi. În plasă… veselie, cartofii cântau şi dansau dansuri vikinge, mânerele de la plasă se unduiau lasciv unul în jurul celuilalt, până şi vopseaua de pe plasă îşi preparase un Mojito şi bârfea cu un Wok.

Reacţia normală a fost să iau cea mai mare macetă de pe perete şi să lovesc la nimereală. După ce sfârtec plasa, iau Mojito-ul de la vopsea şi mă pun să fac un damage report cum se cade. Nici nu ştiam că un banal damage report se va transforma în una din cele mai mari descoperiri din lumea modernă, mai degrabă confirmare- EI SUNT PRINTRE NOI.

P.S. – N.A.S.A., C.I.A., N.S.A., S.R.I., O.P.C., Nikita dar şi Asociaţia crescătorilor de cartofi din Biharia mi-au oferit sume importante pentru predarea hoitului neînsufleţit. Aştept în continuare ofertele finale de la Dalai Lama şi Bill Gates (cu care încă n-am rezolvat problemele de copyright asupra siglei Windows 7)

legume cu forme ciudate

R.I.P. Gelu! (mi s-a părut că avea faţă de Gelu)

5 thoughts on “Ei sunt printre noi

 • May 27, 2010 at 11:59 PM
  Permalink

  Oare e bine ca s-au inchis magazinele de vise, ce-ai fumat? coji de cartofi, de banane?

 • May 28, 2010 at 10:54 AM
  Permalink

  Ma…. alea-s cuneiforme! Cel mult confirma existenta mesopotamienilor si asirienilor.

 • May 28, 2010 at 3:11 PM
  Permalink

  Mi-a soptit inainte sa moara niste secrete ale anticilor. Da nu le-am inteles ca erau in Antica.

Comments are closed.