Episodul 1 – Știri externe

Tont-FM-83,3 HZ

Aici Tont-FM. (muzică)

Vă dăm ora exactă: în jur de 4

Cuș! Prezentăm știrile pe scurt:


State în doliu: Congo, America Latină și Insulele Tonga devastate de epidemie.

Cutremur în Peking

Gândacii invadează Rusia

Lansare în Alaska

ȘTIRILE EXTERNE

Congo: Bucuria cauzată de descoperirea minereului de bitumină de saptămâna trecută, pe care se conta că va rezolva criza energetică mondială, nu a avut un sfârșit chiar fericit, deoarece împreună cu minereul de bitumină, a fost adus la suprafață și bacilul anaerob Bituminus Galopus, care a provocat epidemia de bituminie acută galopantă fomică. Doar în decurs de 3 zile, 80% din populația statului Congo a fost infestată. Echipele de virusologi lucrează zi și noapte la crearea unei noi arme biologice care să se folosească de proprietățile și efectele letale ale acestui bacil.

America Latină: Din fericire, nici America Latină nu a scăpat fără victime. 13 milioane de decedați și 6 milioane de infestați s-au înregistrat dupa reapariția periculosului tânțar Infestatus Infestatus, care a declansat o masivă epidemie de holeră.

Insulele Tonga nu se lasă mai prejos. Continuă seria sinuciderilor în masă, ale căror autori morali sunt membrii sectei  Groapa Comună, fondata în urma consumului excesiv de zahăr infestat. Guvernul insulelor solicită din partea comunității internaționale ajutoare constând în saci de nailon și urne de ceramică de 0,33 litri.

Liniște dupa cutremur. Azi noapte, între orele 22 și 01, în Peking s-a înregistrat un cutremur de gradul vai de pula mea, în urma căruia populația Terrei rasuflă ușurată. Pe lângă faptul că un miliard de chinezi au decedat, supraviețuitorii s-au mâncat între ei. În urma acestui fapt, Bursa Mondială a fost martora unei creșteri vertiginoase ale acțiunilor firmei de pietate AstroDecesum, care a inaugurat primul cimitir de pe Lună.

Fosta Uniune Sovietică în pragul dezastrului. Poluarea aerului a crescut semnificativ, devenind irespirabil, în urma apariției gândacilor de tip T, mâncători de mac. Fecalele de tonaj eliminate de acești gândaci în urma consumului excesiv de mac constituie masive focare de infecție. Menționăm că statul rus se află în pragul colapsului economic, din cauza pierderii rezervei strategice de mac.

Statul american anunță demararea mult așteptatului proiect “Fuga în Vid”. În această dimineață, la ora locală 5,47 a avut loc în Alaska lansarea sondei spațiale Bacterum 8, având ca obiectiv principal eșecul la lansare. Dacă printr-o eroare, sonda nu explodeaza în atmosferă, va exploda în spațiu.

În episodul următor – Știri interne

3 thoughts on “Episodul 1 – Știri externe

  • March 2, 2010 at 1:45 PM
    Permalink

    si in vama Bors au fost retinuti traficanti cu un nou tip de ciuperca, numita “ciuperca atomica” :) abia astept stirile interne!

  • March 2, 2010 at 3:09 PM
    Permalink

    Duamni di uni or mai iesi si astia ? Mare ii gradina Domnului

Comments are closed.